Redactia.ro
Home » Monden » Ce studii are, de fapt, Mircea Badea! Iată ce salariu primește acesta de la Antena 3

Ce studii are, de fapt, Mircea Badea! Iată ce salariu primește acesta de la Antena 3

Ce studii are, de fapt, Mircea Badea! Iată ce salariu primește acesta de la Antena 3

Mircea Badea este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, însă puțini știu ce studii are acesta și mai ales cât câștigă de la Antena 3. 

Ce studii are, de fapt, Mircea Badea! Iată ce salariu primește acesta de la Antena 3

Chiar dacă lucrează de foarte mulți ani în televiziune, Mircea Badea nu a absolvit Facultatea de Jurnalism, așa cum s-ar fi așteptat mulți. Prezentatorul TV a terminat Liceul de Informatică, după care și-a continuat studiile la facultatea de Cibernetică din cadul ASE, pe care a și absolvit-o.

La vârsta de 19 ani, Mircea Badea s-a angajat la Radio Total, după care a ajuns să prezinte emisiunea matinală de la postul de televiziune Tele 7 abc, alături de Teo Trandafir. Cei doi au fost colegi timp de șase ani și îi leagă o relație specială de prietenie.

„Mircea a fost mereu lângă mine. A fost suportul meu, material, moral. L-am chemat în cap și a venit. A trebuit să îl fugăresc ca să îi dau banii înapoi. Se întâmpla periodic: trebuia să plătesc gazele, facturile, lună de lună. A pășit înaintea nevoilor mele și mă întreba dacă am nevoie de bani ca să nu ridic ochii și să îi spun să mă ajute”, a mărturisit Teo Trandafir la Kanal D.

Pentru că s-a bucurat de notorietate, iar de ani buni Mircea Badea este realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la postul de televiziune Antena 3,  vedeta a dezvăluit pe Instagram, că a plătit către stat suma de 8911 lei, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea. Internauții i-au calculat salariul, pornind de la cifrele publicate. Astfel, Mircea Badea ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei.

Mircea Badea a fost arestat în Anglia

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Soțul lui Carmen Brumă este cunoscut pentru opiniile sale tranșate care de nenumărate ori îi aduc critici puternice. Cu toate astea, Mircea Badea a surprins telespectatorii în emisiunea ‘.În gura presei’. Jurnalistul a povestit joi seara, cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu câțiva ani. Potrivit acestuia, a fost arestat de trupele de intervenție ale statului.

Totul se pare că a avut loc din cauza unei erori, dar a fost de ajuns încât să aibă unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie. ”Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, povesteste Mircea Badea.

Conform prezentatorului tv, deși a fost o eroare, acesta susține că a contribuit la această situație, fără să ofere mai multe detalii despre acest lucru. „Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…„, a mai spus jurnalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: