Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, adevărul despre nota de la bacalaureat. Prezentatorul a luat mai puțin decât Bianca Drăgușanu

Mircea Badea, adevărul despre nota de la bacalaureat. Prezentatorul a luat mai puțin decât Bianca Drăgușanu

Mircea Badea, adevărul despre nota de la bacalaureat. Prezentatorul a luat mai puțin decât Bianca Drăgușanu

Mircea Badea a spus adevărul despre nota de la bacalaureat! Prezentatorul a dat cărțile pe față și a vorbit despre perioada când a terminat liceul. 

Mircea Badea, adevărul despre nota de la bacalaureat. Cât a luat prezentatorul

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii „În gura presei”, a dat cărțile pe față și a vorbit despre notele pe care le-a obținut la examenul de bacalaureat. Moderatorul a dezvăluit nota de la examenul maturității într-o emisiune de la radio, unde citea o știre despre acest subiect și care a o avea în prim-plan pe Bianca Drăgușanu.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a promovat bacalaureatul cu media 9,50, moment în care prezentatorul de la Antena 3 a spus la rândul său ce notă a luat. Mircea Badea a obținut o notă mai mică decât fosta soție a lui Alex Bodi, și anume 8,99. Cu această medie a încheiat Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, din București.

Prezentatorul show-ului „În gura presei” a promovat examenul maturității în anul 1993 și susține că a fost corect și nu a copiat absolut deloc.

„N-am copiat deloc, că n-a fost nevoie!”, spunea Mircea Badea într-o ediție mai veche a emisiunii sale de la Antena 3, notează dcnews.ro.

Cunoscutul jurnalist a susținut examenul la cinci materii, la trei dintre acestea reușind să obțină notă maximă. Este vorba de limba și literatura română, matematică și sport. Singura materie care i-a dat dureri de cap a fost filosofia, motiv pentru care a depus contestație pentru că nu a fost deloc mulțumit de nota primită, scrie fanatik.ro.

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau 5 probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6”, a mai spus Mircea Badea.

Câți bani a câștigat Mircea Badea

Controversatul prezentator TV Mircea Badea știe să facă bani și nu “stă” doar pe salariul oferit de Antena 3 pentru emisiunea “În gura presei”. Acesta a profitat de ocazie să arate la televizor cați bani a câștigat din pariuri.

Cunoscut pentru afinitatea pentru jocurile de pariuri, Mircea Badea nu se sfiește să arate cați bani a câștigat, mai ales după ce a pariat pe pierderea echipei de fotbal a României, în fața Norvegiei. „În cazul în care vă întrebați daca și ce am pus pe meciul cu Romania. Eu nu prea pun pe meciurile cu romani. Acum a fost o excepție. Nu, pe Nadal-Djokovic n-am riscat nici macar un leu”, a mărturisit cu sinceritate Badea. Potrivit biletului arătat la televizor, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor da cel putin două goluri în meciul mai sus amintit. Astfel că, acesta a câștigat 2.840 lei.

Împătimit al pariurilor de orice fel, Mircea Badea nu a ezitat să se laude și cu biletul de pariu pus pe două partide de tenis. Inspirația prezentatorului TV i-a rotunjit conturile cu aproximativ 2.500 de euro. Mai mult decât atât, și luna iulie a fost bună pentru Mircea Badea, din punct de vedere financiar. Acesta a câștigat peste 7.000 de lei pentru un meci de Premier League, mai exact duelul dintre Tottenham și Leicester, pe care a pariat 2.359 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: