Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea a avut din nou probleme cu poliția! ”Eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut ceva timp”

Mircea Badea a avut din nou probleme cu poliția! ”Eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut ceva timp”

Mircea Badea a avut din nou probleme cu poliția! ”Eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut ceva timp”

Mircea Badea a avut din nou probleme cu poliția! Verificarea a durat mai mult decât era anticipat, astfel că prezentatorul TV a întârziat la emisiune. 

Mircea Badea a avut din nou probleme cu poliția! ”Eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut ceva timp”

Mircea Badea a fost oprit, miercuri seară, în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere, pentru un control de rutină. Din păcate, verificarea a durat mai mult decât era anticipat, astfel că prezentatorul TV a întârziat la emisiune. Acesta nu este, însă, supărat pe oamenii legii, ba din contră.

Poliția Rutieră a organizat un filtru în apropiere de sediul Antena 3, iar Mircea Badea nu a reușit să-l ocolească. După ce i-au fost verificate actele, prezentatorul a fost pus să facă testul cu etilotestul. Din fericire, rezultatul a fost zero, însă prezentatorul TV a întârziat la muncă, pentru că acțiunea a durat câteva minute.

“Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: ‘actele’. Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP… După aia stă așa un pic și zice: ‘Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice?’.  Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât.. Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă. Și zice: ‘Ați băut?’ ‘Nu’, am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus. Și zice: ‘Atunci să facem testul cu etilotestul’. Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat. Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp”, a povestit Mircea Badea.

Chiar dacă a întârziat la locul de muncă, Mircea Badea a lăudat acțiunea Poliției Rutiere, pe care o consideră binevenită.

“Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și ‘bravo’”, a precizat prezentatorul emisiunii “În Gura Presei”.

Mircea Badea a fost arestat în Anglia

Mircea Badea a fost arestat în Anglia. Soțul lui Carmen Brumă este cunoscut pentru opiniile sale tranșate care de nenumărate ori îi aduc critici puternice. Cu toate astea, Mircea Badea a surprins telespectatorii în emisiunea ‘.În gura presei’. Jurnalistul a povestit joi seara, cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu câțiva ani. Potrivit acestuia, a fost arestat de trupele de intervenție ale statului.

Totul se pare că a avut loc din cauza unei erori, dar a fost de ajuns încât să aibă unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie. ”Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, povesteste Mircea Badea.

Conform prezentatorului tv, deși a fost o eroare, acesta susține că a contribuit la această situație, fără să ofere mai multe detalii despre acest lucru. „Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a mai spus jurnalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: