Redactia.ro
Home » TV » Mircea Badea nu mai prezintă emisiunea „În gura presei”. Ce face acum prezentatorul TV

Mircea Badea nu mai prezintă emisiunea „În gura presei”. Ce face acum prezentatorul TV

GALERIE FOTO (2)

Mircea Badea a dispărut de la emisiunea sa de la Antena 3 pe care o prezenta. Fanii s-au îngrijorat pentru că vedeta nu a mai ajuns pe platoul emisiunii.

Mircea Badea nu mai prezintă emisiunea „În gura presei”

Totuși, Mihai Gâdea i-a anunțat pe urmăritorii prezentatorului TV că se va întoarce curând pe micul ecran, peste doar câteva zile. Tot el a fost cel care a făcut o gafă în direct, după ce a anunțat telespectatorii că îi predă legătura lui Mircea Badea, pentru că va începe emisiunea „În gura presei”.

Apoi, el s-a corectat și a ținut să le transmită privitorilor că Mircea Badea este în concediu câteva zile, dar apoi el se va întoarce pe platoul de filmare.

Doamnelor și domnilor, ultimele minute ale acestei emisiuni. Pur și simplu, am uitat că domnul Mircea Badea și-a luat câteva zile libere”, a transmis Mihai Gâdea.

„Foarte frumos că a făcut acest lucru”, a spus Mihai Gâdea.

Cât a luat Mircea Badea la bacalaureat

În ultima emisiune înainte de vacanță, Mircea Badea le povestea telespectatorilor săi despre experiența pe care a avut-o el la bacalaureat.

Totodată, el a transmis și notele pe care le-a obținut la acele probe.

El a explicat că mereu și-a dorit să aibă numai nota 10 și a vrut să fie un elev eminent. Acest lucru s-a întâmplat și la bacalaureat, unde a obținut trei note maxime, din cele cinci probe care se dădeau atunci.

”Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era cât pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau cinci probe. Am luat 10 la sport, matematică, română. Și am dat la filosofie și mi-a picat Heraclit. Și am luat 7. Și am făcut contestație, mi s-a admis și am luat 6. Am avut nota totală 8.99”, a dezvăluit Mircea Badea.

După cele câteva zile de concediu, Mircea Badea va reveni la pupitrul emisiunii sale, „În gura prese”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: