Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea, reacție furibundă după ce a donat 5.000 de lei: „Am alergie la cretini”

Mircea Badea, reacție furibundă după ce a donat 5.000 de lei: „Am alergie la cretini”

Pandemia de coronavirus a luat întreaga lume prin surprindere, iar cum numărul îmbolnăvirilor crește de la o zi la alta, și nevoile din domeniul medical sunt neacoperite încă, mulți oameni influenți sau oameni de rând au decis să doneze bani pentru cauză.

Acesta este și cazul trustului Intact, care a organizat o stângere de fonduri pentru a lupta împotriva pandemiei cu COVID-19.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a donat și el, iar apoi a postat pe pagina lui de Facebook ordinul de plată. Jurnalistul a avut o reacție furibundă la adresa celor care au comentat la postarea lui.

Cei mai mulți dintre internauți îl criticau: cineva i-a spus că a donat prea puțin, altcineva că este un gest de laudă faptul că a făcut publică donația.

Jurnalistul a avut o reacție dură pentru cei care l-au criticat

Mircea Badea a povestit luni, în cadrul emisiunii sale, că gestul său de a dona bani către Teledonul “Români Împreună”, organizat de Antena 1.

„Am spus că am donat pentru că așa cred că-i corect. Am donat 5.000 de lei și am pus ordinul de plată pe net. În două minute, aveam 60 de comentarii. Unora le-am dat block. Una îmi zicea: «ai donat puțin». Am donat cât am crezut eu că pot să donez. Alții îmi scriau că «donațiile se fac în liniște».

Nu mai pot cu cretinii. Am alergie la cretini. Nu mai pot cu viermii. Marș de lângă mine! Am un sentiment de scârbă când văd prostia, împuțiciunea și jegul”, relatează GSP.ro.

Mircea Badea este cunoscut pentru declarațiile controversate

Mircea Badea prezintă emisiunea „În gura presei” din 2004 și nu de puține ori a avut declarații controversate, care au stârnit fel de fel de reacții în mediul online.

Ultimul episod savuros în care a fost implicat jurnalistul a fost când a fost oprit de un filtru al poliției, știindu-se că Mircea Badea nu s-a abținut vreodată să critice Poliția Română.

„M-a oprit în trafic azi-noapte filtrul. Cinci minute am stat. Discuția a fost superbă, pentru că îți dai seama, a fost frig. A venit unul, săracul, și tremura rău – sper să nu fi răcit. Se apropie de mașină cu masca pe față și eu dau să deschid geamul. Și el: Nu deschideți geamul!, urla el.

L-am deschis puțin. Era săracul speriat și el. <<Lipiți documentele de geam>>. Îi pun legitimația de serviciu și documentele. Apoi mi-a spus să aștept, după care că e în regulă”, a povestit realizatorul Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: