Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță cu soare, mâncare bună și mult sport, desigur. Unde au ales să plece

Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță cu soare, mâncare bună și mult sport, desigur. Unde au ales să plece

Mircea Badea a plecat cu soția în vacanță. Destinația e frecventată de români și destul de accesibilă

Mircea Badea a plecat în vacanță împreună cu soția lui, Carmen Brumă. Iată în ce țară au ales să plece cei doi. Destinația este frecventată de români și una dintre cele mai spectaculoase din lume.

Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță cu soare, mâncare bună și mult sport, desigur. Unde au ales să plece

Mircea Badea și Carmen Brumă au plecat în vacanță în Grecia. Mai exact, în Zakynthos, considerată a fi cea mai spectaculoasa dintre Insulele Ionice. Destinația oferă unul dintre cele mai frumoase spectacole ale naturii, indiferent unde mergi, așa că sunt mulți români care își petrec acolo zilele libere din timpul verii și nu numai.

„Zakyntos nu mai e atât de sălbatic și rustic cum era în 2011 când am venit prima oară, dar este în continuare în una dintre cele mai frumoase insule din Grecia”, a scris Carmen Brumă pe Facebook

Carmen Brumă a făcut și câteva mărturisiri despre concediul lor. Ea s-a arătat mulțumită de cum a început vacanța și a precizat că zborul a fost unul fără întârziere. Sigur că a ținut neapărat să ofere și un sfat celor care sunt și ei plecați în vacanță, să nu uite să facă și puțin sport.

„Zakyntos, Grecia, zbor fără întârziere! A început bine vacanţa. Vă aştept şi pe stories cu detalii şi nu uitaţi că mişcarea e cea mai bună metodă ca sa nu te îngraşi în concediu”, a scris pe Facebook. Tot ea a publicat ulterior mai multe fotografii din Grecia, ba în costum de baie, ba în rochii vaporoase superbe, dar a ținut neapărat să menționeze și despre antrenamentele pe care le face acolo.

Imi place sa-mi incep zilele de vacanta cu antrenamente scurte, fara accesorii, care ma ajuta sa-mi mentin greutatea”, a scris ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: