Redactia.ro
Home » Homepage » Mircea Geoană a vorbit despre starea lui de sănătate: „O sperietură”! Oficialul NATO a vrut să lămurească toate speculațiile din ultima vreme

Mircea Geoană a vorbit despre starea lui de sănătate: „O sperietură”! Oficialul NATO a vrut să lămurească toate speculațiile din ultima vreme

Mircea Geoană a vorbit despre starea lui de sănătate! A vrut să lămurească toate speculațiile din ultima vreme

Mircea Geoană a vorbit despre starea lui de sănătate, mai ales că mulți s-au întrebat în ultima vreme ce a pățit și de ce arată atât de diferit. Oficialul NATO a vrut să lămurească toate speculațiile din ultima vreme. Iată ce a spus.

Mircea Geoană a vorbit despre starea lui de sănătate: „O sperietură”! Oficialul NATO a vrut să lămurească toate speculațiile din ultima vreme

Palid, slab și fără păr, Mircea Geoană i-a șocat pe toți recent și mulți s-au întrebat ce a pățit, dacă este bolnav. S-a scris inclusiv că ar suferi de cancer limfatic.

Secretarul general adjunct al NATO a încercat să lămurească speculațiile recente privind starea lui de sănătate și a precizat într-un interviu cu jurnalistul Marius Tucă că a trecut într-adevăr printr-o „sperietură”.

„Sunt bine. Am avut o sperietură, asta este adevărat și, har Domnului! efectiv, și faptul am o genă bună, m-a făcut să fiu dincolo de chestiunea asta. Am avut o sperietură care a trecut, e în spate, sunt în formă. Ne uităm înainte”, a spus Geoană în interviul oferit jurnalistului Marius Tucă.

Mircea Geoană a vorbit despre starea lui de sănătate! A vrut să lămurească toate speculațiile din ultima vreme
Foto: capturi video Youtube / Gândul

Oficialul NATO a povestit un alt episod medical cu care s-a înfruntat chiar după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2009 în fața lui Traian Băsescu, în podcastul lui Damian Drăghici. Mircea Geoană a spus că a avut atunci o cădere de energie pentru care a fost nevoit să apeleze la medici.

„Am fost la un control, după 2009, eram varză… Și m-au pus ăia pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele, cu doctorii mai tineri, cu profesorul. Se uitau la mine ca la un cobai de ăla… Aveam un nivel de energie atât de scăzut, încât spuneau: «Dom’le, dar puteți să mergeți? Auziți bine? Mai aveți relații în afara nu știu ce?» Și am stat câteva zile așa…”.

„M-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la control și dup-aia era ăla normal. N-au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat, drenat emoțional și energetic și, câteva zile… Cazul meu a fost extrem. Dar vreau să spun că avem fiecare dintre noi rezervoare de energie și resurse de a ne autodepăși. Trebuie să ai răbdare cu tine, să nu te autoflagelezi de fiecare dată”, a declarat Mircea Geoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: