Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu a ajuns la un acord cu Dynamo Kiev! A semnat pe doi ani!Ce salariu va avea!

Mircea Lucescu a ajuns la un acord cu Dynamo Kiev! A semnat pe doi ani!Ce salariu va avea!

mircea lucescu, ucraina

Mircea Lucescu a plecat în Ucraina, astăzi și a semnat un contractul cu Dynamo Kiev pe o perioadă de doi ani. Antrenorul român va avea un salariu de 3 milioane de euro pe sezon.

Potrivit presei din Ucraina toate detaliile au fost stabilite, de câteva zile, iar azi s-a semnat contractul. Inițial șefii clubului, frații Surkis au avut o listă cu mai multe nume. Nenad Bjelica, Yuriy Maksimov, Slavoljub Muslin, Sergiy Rebrov și Mircea Lucescu. Antrenorul român în vârstă de 74 de ani a avut un mare avantaj. A fost liber de contract. Jurnaliștii ucrainieni scriu că Lucescu a ajuns la club în această dimineață după ce frații Surkis au trimis un avion să-l aducă. Toate detaliile au fost aranjate în ultimele zile. Mircea Lucescu va avea un salariu de 3 milioane de euro pe sezon.

Lucescu, cea mai mare performanță cu Şahtior

12 ani, Il Luce a antrenat-o pe marea rivală Şahtior Doneţk. Aici a avut și cele mai mari performanțe din cariera sa de antrenor. A luat de opt ori campionatul, de cinci ori Cupa Ucrainei şi de alte şapte ori Supercupa. În plus a câștigat și Cupa UEFA în 2008.
Fanii lui Dynamo Kiev au fost reținuți când au aflat că se negociază cu românul. Șefii clubului au spus însă că Lucescu este cel mai potrivit să o antreneze pe Dynamo, deoarece cunoasțe bine fotbalul din Ucraina și poate construi o echipă competitiva.
Mircea Lucescu a antrenat în cariera sa pe Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Şahtior Doneţk, Zenit, precum şi echipa naţionalele României și Turciei. Ca selecționer, Mircea Lucescu a calificat naționala României la EURO 1984. Tehnicianul român nu mai antrena din februarie 2019, când a fost demis de la naționala Turciei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: