Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu intră în afaceri! Ce investiție a făcut antrenorul!

Mircea Lucescu intră în afaceri! Ce investiție a făcut antrenorul!

mircea lucescu, Cosmin Olaroiu, ilie dumitrescu,

De aproape un an, Mircea Lucescu a lăsat fotbalul și a decis să se implice în afaceri. Antrenorul a primit autorizația pentru a construi un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Morii.

Mircea Lucescu împreună cu nepotul său și afaceristul Dimciu Tasu vor construi un ansamblu de aproape 200 de apartamente și birouri pe malul Lacului Morii. Proiectul a fost demarat în 2019, dar acum au primit toate autorizațiile. Suma pe care o investește tehnicianul este de peste 10 milioane de euro. Terenul pe care se vor ridica clădirile are 4.200 mp și a fost achiziționat în 2015 de afaceristul Dimciu Tasu. Proiectul urmează să fie dezvoltat de o firmă unde Mircea Lucescu este principalul acționar. Imobilele construite vor avea aproximativ 200 de apartamente, birouri și parcări subterane.

Sportivii investesc în imobiliare

Cosmin Olăroiu investește într-un proiect grandios pe litoral. Antrenorul celor de la Jiangsu Suning va contribui cu peste 20 de milioane de euro. Este vorba despre locuinţe de lux care se vor construi în locul fostului hotel Mamaia.

“Avem în plan mai multe proiecte, acesta este primul şi sper eu ca acest proiect să se ridice la nivelul pe care îl dorim şi să ne adresăm unui anumit segment de piaţă”, a declarat Cosmin Olăroiu, pentru Look Sport.

Fostul fotbalist, Ilie Dumitrescu are mai multe afaceri, dar a decis să se implice și în proiecte imobiliare. Astfel, va construi imobile în zona Stejarii Club.
Ion Țiriac a început un proiect îndrăzneț în urmă cu doar câteva luni. Construirea unui complex rezidențial în zona Gării de Nord. Fostul jucător de tenis a cumpărat în anii ’90 un teren de peste 25.000 metri pătrați în zona Gării de Nord, pe care se află și turnului IFMA (Întreprinderea de Fabricație și Montaj Ascensoare). De-a lungul timpului, Țiriac a fost implicat în multiple proiecte imobiliare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: