Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la Dinamo Kiev! Ce le transmite fanilor care l-au contestat

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la Dinamo Kiev! Ce le transmite fanilor care l-au contestat

mircea lucescu, dinamo kiev

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la Dinamo Kiev, în cadrul unei conferințe online. Românul a avut și un mesaj pentru ultraștii care l-au contestat.

Mircea Lucescu a decis să o pregătească pe Dinamo Kiev, în ciuda scandalului făcut de fani. Aceștia l-au contastat pe antrenorul român care 12 ani a pregătit-o pe marea rivală Șahtior. Astăzi, Lucescu a susținut o conferință de presă la care a fost prezent și patronul ucrainienilor, Igor Surkis.

“Nicăieri unde am fost, nu am adus schimbări radicale. Am dat și dau încredere totală jucătorilor care au evoluat, până la proba contrarie. Avem o săptămână la dispoziție. Din România nu am putut să văd campionatul ucrainean, dar din informațiile avute în ultimul timp am încercat să-mi fac o idee despre ceea ce înseamnă valoarea jucătorilor. Voi avea discuții individuale cu toți jucătorii pentru a cunoaște starea lor de spirit. Eu cred că Dinamo are o echipă plină de jucători talentați. Au nevoie de o schimbare în modul de a gândi fotbalul și de a pregăti jocul”, a declarat Mircea Lucescu.

Lucescu a semnat o înțelegere pe o perioadă de doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Ce le transmite Lucescu fanilor care l-au contestat

Lucescu a fost la un pas să refuze oferta din Ucraina. La doar 4 zile după ce se înțelesese cu Igor Surkis, românul a vrut să demisioneze. Fanii echipei l-au contestat din prima clipă. Au trecut chiar la amenințări. Acum, Lucescu a avut un mesaj pentru suporteri.

„Șahtior e o istorie extraordinară. Sentimentele, emoțiile sunt în continuare. Nu se pune problema ca eu să mă dezic de ceea ce s-a întâmplat în perioada aceea. Eu sunt antrenor profesionist, știu să împart emoții, sentimente și ce înseamnă datorie profesională. Președintele lui Dinamo Kiev m-a invitat pentru a-i ajuta pe acești tineri jucători să crească. Era un lucru pe care nu-l puteam refuza și sper să-mi dea satisfacții. Prima mea datorie e să-i fac să crească pe acești jucători, să facă performanță. Nu am venit să-mi iau vreo revanșă faţă de Șahtior. Am numai respect pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo, am respect pentru suporteri, pentru conducere, pentru jucătorii de acolo. Dar aia e partea istorică, asta e partea de acum. Eu vreau să continui în lumea fotbalului și să mă bucur de rezultat”, a mai spus Lucescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: