Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu s-a răzgândit! Rămâne la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu s-a răzgândit! Rămâne la Dinamo Kiev

mircea lucescu, dinamo kiev

Mircea Lucescu a revenit asupra deciziei. Nu își mai dă demisia de la Dinamo Kiev. În această dimineață a plecat spre Ucraina.

Ultimele zile au fost destul de tensionate pentru Mircea Lucescu. După ce a semnat contractul cu noua sa echipă, fanii s-au dezlănțuit și l-au amenințat pe român. Totuși, patronul lui Dinamo Kiev a reușit să-l facă pe Lucescu să revină asupra deciziei. În această dimineață, tehnicianul român s-a suit în avion și a plecat spre Kiev pentru a stabili toate detaliile.

Telenovela numirii lui Mircea Lucescu

În urmă cu câteva zile, Igor Surkis, omul care conduce clubul Dinamo Kiev din anul 2002 anunța că Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei. Ultrașii au reacționat însă imediat. Aceștia nu îl vor pe român după ce Lucescu a antrenat-o 12 ani pe marea rivală Șahtior.

„Numirea unui antrenor de 74 de ani care în mod constant a vorbit urât de Dinamo este ca și cum fanii ar fi fost scuipați în față. Cerem tuturor angajaților care mai au o urmă de respect să își dea demisia din club. Fanilor cărora le pasă de Dinamo le spunem să ne urmărească. Protestele vor veni în curând”, a fost mesajul ultașilor, care apoi au trecut la amenințări.

Igor Surkis a rămas însă ferm pe poziții și a reușit să-l facă pe Lucescu să revină asupra demisiei.

„Nu pot să accept ca fani să acționeze împotriva intereselor clubului. Cu părere de rău am hotărât să renunț la posibila colaborare cu Dinamo Kiev. Mulțumesc familiei Surkis pentru încrederea acordată și invitația făcută, dar îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susținere echipa are atâta nevoie în momentele de încleștare sportivă. Îmi doream să mă întorc în fotbal, în Ucraina, unde am cunoscut atâtea satisfacții. O făceam cu entuziasm, cu deplină încredere în potențialul tinerilor jucători ucraineni, mulți dintre ei componenți ai selecționatelor naționale. Îmi doream o competiție așa cum a fost cu ani în urmă, care să electrizeze tribunele. Ucraina merita asta”, este o parte din mesajul lui Mircea Lucescu, apărut ieri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: