Redactia.ro
Home » Sport » Fanii vor ca Mircea Lucescu să plece de la Dinamo Kiev! Surkis: ”Investiți voi!”

Fanii vor ca Mircea Lucescu să plece de la Dinamo Kiev! Surkis: ”Investiți voi!”

mircea lucescu, dinamo kiev, fani proteste

Suporterii echipei Dinamo Kiev au început războiul cu Mircea Lucescu. Aceștia sunt nemulțumiți pentru că patronul echipei a ales un antrenor care a pregătit-o ani la rând pe marea rivală Șahtior.

Imediat după semnarea contractului cu echipa din Ucraina, Mircea Lucescu a avut parte de o surpriză neplăcută. Liderii galeriei au venit la stadion pentru a-i cere socoteală patronului Igor Surkis. Pe grupurile de socializare ultrașii au trecut deja la amenințări.

„Numirea unui antrenor de 74 de ani care în mod constant a vorbit urât de Dinamo este ca și cum fanii ar fi fost scuipați în față. Cerem tuturor angajaților care mai au o urmă de respect să își dea demisia din club. Fanilor cărora le pasă de Dinamo le spunem să ne urmărească. Protestele vor veni în curând”, a fost mesajul ultașilor.

Mircea Lucescu a antrenat-o pe Șahtior 12 ani, între 2004 şi 2016 și a câștigat 22 de trofee, printre care și Cupă UEFA.

Patronul, neclintit în discuția cu ultrașii

Igor Surkis, omul care conduce clubul Dinamo Kiev din anul 2002 s-a înfuriat când i-a văzut pe fani. Acesta a fost extrem de tranșant și le-a transmis clar că decizia îi aparține și nu se va răzgândi.

“Investiți voi. Băgați 30 de milioane de dolari pe an și manageriați. Eu mă dau la o parte, numiți voi antrenorul și faceți ce vreți atunci. E ușor să conduci pe banii altora! Toată lumea poate să dea sfaturi din afară…Eu am cheltuit un miliard și jumătate de când sunt la club. Arătați-mi pe cineva care e dispus să investească la echipă și eu o cedez”, le-a spus omul de afaceri.

O parte dintre foștii jucători ai celor de la Dinamo Kiev sunt și ei surprinși de alegerea făcută de Igor Surkis.

„Conducerea râde de fanii lui Dynamo și îi scuipă în față. Mircea Lucescu a lucrat 12 ani la Șahtior și mereu a avut lupte cu echipa noastră. Iar aceste lupte au decurs oribil. E un șoc. Eu n-am nicio problemă cu Mircea Lucescu, sper să obțină rezultate bune aici. Dar conducerea a uitat ce comentarii făcea el la adresa lui Dynamo”, a spus Oleksandr Aliyev, citat de publicația Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: