Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu a vorbit cu italienii! Pe cine vede favorită la EURO 2020

Mircea Lucescu a vorbit cu italienii! Pe cine vede favorită la EURO 2020

Mircea Lucescu a vorbit cu italienii

Mircea Lucescu a vorbit cu italienii. Antrenorul a fost întrebat ce echipă crede că va câștiga Campionatul European. Lucescu a avut și câteva sfaturi pentru naționala Italiei.

Italienii de la Sky Sports au vorbit cu Mircea Lucescu cu ocazia tragerii la sorți pentru grupele Campionatului European din 2020.

”Mancini a făcut o treabă bună, cu rezultate excelente. A promovat foarte mulți tineri. Faza finală nu sunt calificările, Italia are foarte multă încredere și trebuie să-și propună să câștige acest turneu”, a spus Mircea Lucescu.

Cu Roberto Mancini pe bancă, naționala Italiei a obținut zece victorii din tot atâtea posibile. Italia a câștigat o singură dată Campionatul European, în 1968. Aceștia au mai ajuns în două finale, în 2000 și 2012. Au pierdut în fața Franței și Spaniei.

Tragerea la sorți pentru grupele CE are loc la București

Astăzi la ora 19.00 va avea loc la București tragerea la sorți. Printre cei care vor participa la eveniment se numără și 11 fotbaliști legendari. Marcel Desailly (Franța), Theodoros Zagorakis (Grecia), João Mário (Portugalia), Karel Poborsky (Cehia), Ruud Gullit (Olanda), Andrey Arshavin (Rusia) și Francesco Totti (Italia). Iker Casillas (Spania), Philipp Lahm (Germania), John Sivebaek (Danemarca), Ricardo Carvalho (Portugalia). De altfel, astăzi o parte dintre aceștia s-au și plimbat prin capital României.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Parlamento 🇹🇩 @euro2020 @uefacom #euro2020draw

O postare distribuită de Iker Casillas (@ikercasillas) pe

În România se vor juca patru meciuri

România va organiza patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională. Această ediție a EURO 2020 se va desfăşura în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania). 20 de echipe sunt deja calificate la turneul final.

Citește și: România – Spania 16-31! Debut cu stângul la Campionatul Mondial din Japonia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: