Redactia.ro
Home » Sport » România – Spania 16-31! Debut cu stângul la Campionatul Mondial din Japonia

România – Spania 16-31! Debut cu stângul la Campionatul Mondial din Japonia

România - Spania 16-31

România – Spania 16-31. Tricolorele au suferit o înfrângere usturătoare în primul meci de la Campionatul Mondial din Japonia.

Româncele nu s-au regăsit deloc în meciul cu Spania. Ibericele au făcut spectacol, în timp ce tricolorele au dat doar 7 goluri în repriza a doua. Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a României, cu 6 goluri.

„Acum, la cald, nu văd chiar aşa multe lucruri bune după asemenea înfrângere. Nu-mi aduc aminte în ultima perioadă când România a fost învinsă de maniera asta. Nu ştiu, trebuie să facem ceva pentru că mai sunt patru meciuri, am văzut că şi Senegal joacă foarte bine. Avem nevoie să ne îmbărbătăm, să privim înainte. Jucând aşa, nu putem să câştigăm meciuri”, a spus Cristina Neagu.

România face parte din grupa C, alături de Spania, Ungaria, Muntenegru, Kazahstan și Senegal.

Viorel Mazilu îi face praf pe antrenorul Tomas Ryde

Fostul international, Viorel Mazilu îi acuză pe selecționerul naționalei Tomas Ryde după această înfrângere.

„O degringoladă totală. Vă spun, fetele nu au nicio vină. Am ținut-o pe Perianu pe teren, nu știu procentajele de astăzi, dar a avut cel puțin 30 de greșeli. Puteam să luăm un stâlp de pe stradă și să îl punem. Să mergi din prostie în prostie! Probabil așa le-au fost transmise indicații. Eu v-am spus, vedeam de la început un eșec la peste 10 goluri. Fără Neagu, noi nu existăm. Trebuie să ne schimbăm stilul de joc. E cam ultima generație care ar mai putea face ceva. Haideţi să ne uităm ce vine din spate”, a declarat fostul handbalist, la Digi Sport.

Jurnaliștii de la Marca, în delir

„Războinicele au plecat ca din pușcă la Mondial. Echipa națională a câștigat în fața României, 31-16, după o prestație superbă. Defensiva a mers impecabil, iar atacurile au fost de-a dreptul electrizante. Presația fetelor lui Carlos Viver a fost aproape perfectă. Pentru Spania urmează meciul cu Ungaria, care a învins clar Kazahstanul, scor 39-15”, au scris cei de la cotidianul Marca.

România joacă următorul meci cu Senegal, duminica de la ora 11.00.

Citește și: Jucătorii sar la gâtul lui Eugen Neagoe! Scandal la FC Hermannstadt

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: