Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu, campion cu Dinamo Kiev! ”Nu a fost deloc ușor!”

Mircea Lucescu, campion cu Dinamo Kiev! ”Nu a fost deloc ușor!”

mircea lucescu, mircea lucescu campion, ucraina,

Dinamo Kiev este noua campioană a Ucrainei. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a luat titlul cu trei etape înainte de finalul sezonului. Ultima dată când Dinamo Kiev devenea campioană a fost în sezonul 2015/2016.

Dinamo Kiev a câștigat fără problem meciul cu Inhulets, scor 5-0, în timp ce Șahtior, echipa aflată pe locul secund, a pierdut pe terenul celor de la Oleksandrya, scor 0-2. Astfel, echipa antrenată de Mircea Lucescu a câștigat campionatul în Ucraina cu trei runde înainte de finalul sezonului, având cu 13 puncte mai mult decât Șahtior Donețk. Ultimul titlu cucerit de formația din capitala Ucrainei data din sezonul 2015/2016.
Mircea Lucescu este la al titlu de campion al Ucrainei. Toate celelalte 8 le-a câștigat cu Șahtior.

”Nu este nimic special de spus după astfel de meciuri. A fost ultimul nostru joc pe teren propriu în sezonul curent. Meciul de azi a fost special pentru noi. Am vrut să facem spectacol și să atacăm. Cred că am reușit. Nu sunt interesat doar de cele trei puncte. Sunt interesat și de fotbal și de felul în care putem juca ofensiv să marcăm goluri. Am făcut cinci schimbări, ca acești oameni să simtă că iau parte la victoria asta. Este păcat că am putut să fac doar cinci schimbări. Toți jucătorii meritau în mod egal titlul”, a spus Lucescu, citat de sport.ua.

Anunțul făcut de patronul echipei Dinamo Kiev

După câștigarea titlului, patronul Igor Surkis a declarat că își dorește ca Lucescu să rămână alături de echipă până la terminarea contractului și s-a felicitat că a ales să-l aducă pe român la echipă.

„Suntem din nou campioni! N-a fost ușor și sunt recunoscător staff-ului. A fost un an dificil, cu o pandemie teribilă, care a afectat toată lumea, dar am luptat, în ciuda faptului că întreaga echipă s-a îmbolnăvit. Am riscat, vă spun sincer, când l-am numit pe Mister, dar riscul este justificat. Îi sunt foarte recunoscător. Să-i dea Dumnezeu multă sănătate și să antreneze mulți ani la același nivel. Această echipă va crește, sunt sigur. Ne dorim mult să ajungem în Europa. Spectatorii sunt în vacanță acum, sunt absenți, dar primim energia milioanelor de fani ai acestei echipe. Sunt sigur că Lucescu va rămâne antrenorul echipei, pentru că mai are contract. El a construit această echipă. E timpul să ne propunem obiective în competițiile europene”, a spus patronul echipei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: