Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu, primul trofeu cu Dinamo Kiev! A învins-o pe Șahtior

Mircea Lucescu, primul trofeu cu Dinamo Kiev! A învins-o pe Șahtior

dinamo kiev, mircea lucescu,

Mircea Lucescu a câștigat primul trofeu în Ucraina, cu noua sa formație. Dinamo Kiev a învins-o cu 3-1 pe Șahtior, fosta echipă a antrenorului român.

La nici o lună după ce a preluat-o pe Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a luat Supercupa Ucrainei, chiar dacă echipa sa nu era favorită. Uruguayanul Carlos de Pena a deschis scorul pentru Dinamo Kiev. Gerson Rodrigues a mărit avantajul echipei sale, în minutul 31. Singurul gol al celor de la Șahtior a fost marcat de fostul atacant al Gloriei Bistrița, Junior Morais. După pauză Fran Sol a stabilit rezultatul final, iar Dinamo Kiev a luat a 9-a Supercupă a Ucrainei, din istoria clubului.

Mircea Lucescu are 22 de trofee câștigate în Ucraina

Antrenorul român a câștigat 21 de trofee cu Șahtior, iar acum unul cu Dinamo Kiev.

„Finala nu se joacă, finala se câștigă. Dacă nu învingi, atunci e foarte trist. Am analizat Șahtiorul în detaliu și am reușit să le neutralizăm toate punctele forte. Le urez însă noroc în Ligă, pentru că tuturor ne trebuie în cupele europene. Și noi ne pregătim pentru Ligă și sper să mai recuperăm din accidentați”, a spus Il Luce, după meci.

La instalarea în funcție, Mircea Lucescu a avut mari probleme cu ultrașii echipei. Aceștia l-au contastat pentru că i-a antrenat ani buni pe rivalii de la Șahtior. Românul a fost chiar la un pas de a demisiona. Ultrașii s-ar putea liniști. Dinamo Kiev a câștigat primul meci jucat în campionat, 4-1 în deplasarea de la Olimik Donetsk. Acum, și-a învins marea rivală, și a luat Supercupa Ucrainei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

«Динамо» – володар Суперкубка України 2020! 🏆 Чудовий старт сезону! 👏

O postare distribuită de FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv) pe

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: