Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Lucescu, un bărbat norocos! Cum și-a cunoscut soția

Mircea Lucescu, un bărbat norocos! Cum și-a cunoscut soția

Mircea Lucescu nu este doar un antrenor de succes, ci și un soț norocos. De peste 55 de ani este căsătorit cu soția sa, Neli Lucescu, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă. De curând, fostul jucător a dezvăluit cum a cunoscut-o pe femeia visurilor sale.

Cum și-a cunoscut soția Mircea Lucescu

Antrenorul român Mircea Lucescu formează un cuplu solid cu soția sa, Neli Lucescu. Cei doi sunt căsătoriți de peste 55 de ani, iar Mircea Lucescu are numai cuvinte de laudă la adresa femeii pe care o iubește de atâta timp. Așadar, cum și-a cunoscut antrenorul soția?

Mircea Lucescu recunoaște că Neli, soția sa, are grijă de toată familia. El o caracterizează drept o femeie puternică și ambițioasă.

„Deciziile financiare le iau eu. (…) Cea care se ocupă de familie în totalitatea ei este soția. Neli are grijă de toți, de strănepoți, de nepoți, de Răzvan…. E firavă așa, dar e foarte puternică. Când își pune ceva în cap, realizează”, a mărturisit Mircea Lucescu în cadrul interviului de la Antena Stars.

Mircea Lucescu a dezvăluit că a cunoscut-o pe Neli la cantina căminului studențesc. El a făcut primul pas pentru a discuta cu aceasta, iar de atunci au rămas împreună până în prezent.

La cămin ne-am întâlnit la cantina studențească.(…) a fost interes la prima vedere. Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai, eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul”, a mai povestit antrenorul.

Cum arată Neli, soția lui Mircea Lucescu | B1.ro

După ce acest episod, Mircea Lucescu și Neli Lucescu nu s-au mai văzut ceva timp, dar au ținut legătura prin scrisori. Au reușit,  să se revadă, în cele din urmă, s-au căsătorit și au devenit părinții lui Răzvan Lucescu. Potrivit lui Mircea Lucescu, soția unui fotbalist trebuie să se îngrijească de starea mentală a soțului ei.

Sacrificiul făcut de Neli pentru fiul său

Ei se știu de peste 55 de ani, iar ultimii aproximativ 50 i-au petrecut împreună. Trecerea timpului i-a apropiat tot mai tare, iar femeia este mândră de soțul său și de tot ce a reușit să facă în viață.

„Eu am fost mai mult plecat, Neli a stat mai mult cu el, bunica lui ducea greul pentru că eu eram foarte tânăr și era normal în perioadele mele de vacanță să fiu numai cu Neli, Răzvan era foarte mic, bunica lui îl ducea la Bușteni, ne reproșează și acuma că îl lăsam toată vara acolo. Dar crescând am început să-l iau cu mine, aproape în toate cantonamentele, când eram la Corvinul Hunedoara, dovadă că atunci când am plecat la Corvinul n-am făcut-o singur, am făcut-o cu toată familia, el a învățat cinci ani la Hunedoara.”, a declarat Mircea Lucescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: