Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu nu glumește! Cum a plecat un jucător

Mircea Lucescu nu glumește! Cum a plecat un jucător

mircea lucescu, Dinamo Kiev

Mircea Lucescu ar fi dat afară un jucător, după ce acesta s-ar fi răstit la el. Fotbalistul spune că nimic nu este adevărat.

Antrenorul român l-ar fi certat pe Artem Kravets, după meciul din campionat cu FC Lvov, scor 3-1, iar acesta se pare că i-a răspuns pe un ton cam ridicat. Gestul l-a costat. Patronul Igor Surkis l-a chemat imediat pe jucător și după o discuție a urmat verdictul. Fotbalistul de 31 de ani a fost dat afară, deși contractul îi expira anul viitor. Artem Kravets revenise în Ucraina în luna august după două sezoane petrecute în Turcia, la Kayserispor. Fotbalistul a negat orice conflict cu Mircea Lucescu.

„Nu m-a dat nimeni afară! Cât de mult îmi «plac» asemenea povești din interior. Din cauza unor asemenea amatori, oamenii au o atitudine negativă față de presă. Nu doar că e o minciună ordinară, ci și încearcă să denigreze conducerea clubului și antrenorul înaintea unui meci atât de important”, a scris atacantul pe Instagram.

De ce a dorit Kravets să plece

Cel mai probabil atacantul se va întoarce să joace tot în Turcia. Acesta a explicat de ce ar fi decis să plece de la Dinamo Kiev.

„Am 31 de ani, vreau să mă lupt pentru un loc la echipa națională și să joc la Euro. Acesta este obiectivul meu. Am nevoie de cât mai multe meciuri. După ce am vorbit cu antrenorul, am realizat că va fi dificil să reușesc la Dinamo”, a declarat fotbalistul.

Mircea Lucescu a preluat-o pe Dinamo Kiev în luna iulie. La început s-a trezit într-un conflict uriaș cu fanii echipei care l-au contestat, după ce a antrenat marea rivală, Șahtior. După nicio lună, românul a luat primul trofeu cu Dinamo, Supercupa Ucrainei, învingându-și foata echipă. Mircea Lucescu are 22 de trofee câștigate în Ucraina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: