Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Radu l-a ironizat pe George și Lorena Buhnici: „Am fost în munți, la o cârciumioară de familie, am căutat praz și mâncare de bame”

Mircea Radu l-a ironizat pe George și Lorena Buhnici: „Am fost în munți, la o cârciumioară de familie, am căutat praz și mâncare de bame”

În urma unor afirmații sexiste extrem de jignitoare, din parte vloggerului George Buhnici, ce i-au schimbat imaginea total atât în mediul public cât și cel din online, Mircea Radu a făcut și el o mică remarcă la adresa lui, dar și a soției sale, Lorena Buhnici.

Expresia care l-a supărat pe Mircea Radu

După ce a afirmat într-un interviu pentru Xtra Night Show, că femeile trebuie să meargă la sală înainte de a se afișa pe plajă cu vergeturi lui, Lorena Buhnici, soția acestuia a avut niște scăpări în declarații ce nu le-au picat prea bine internauților, ce au fost descoperite în mediul online, potrivit viva.ro.

„Nu-mi plac bamele și prazul, cred că e mâncare de săraci”, afirmație aprobată, cu zâmbetul pe buze și de George Buhnici.

În urma acestor declarații, îndrăgitul om de televiziune, Mircea Radu i-a ironizat cu un umor fin, chiar pe contul lui persona de Instagram.

Mircea Radu i-a ironizat pe George și Lorena Buhnici

Mircea Radu a postat pe Instagram o postare în care a făcut o trimitere directă în ceea ce-i privește pe George și Lorena Buhnici:

„Rethymno, Creta. Plaje întinse, (Episkopi, Georgioupoli), nisip fin, apa mării caldă. Briză mai puternică în S-V, în Plakias. Șezlongurile si umbrela sunt gratuite dacă faci consumație la bar – doua cafele si două freshuri cam 10-12 euro. Mâncarea e gustoasă oriunde. Am fost în munți, la Anogia la o cârciumioară de familie,am căutat praz și mâncare de bame și am sfârșit gustând cel mai bun miel la grătar din insulă. Concluzia e că am fost în multe locuri în lumea asta dar niciun popor nu mi s-a părut atât de relaxat și de tradiționalist. Bravo lor!’, a scris Mircea Radu pe Instagram.

Cu ce se ocupă fostul prezentator TV în prezent?

Nu sunt mulți cei care știu că Mircea Radu a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții din București. Acesta este foarte școlit, iar de când a ieșit din industria televiziunii, oferă consiliere juridică. Pe tot parcursul pandemiei, programul său de lucru s-a desfășurat în mediul online.

„Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a încheiat fostul prezentator TV, conform aceleași surse.

Sursa foto: Facebook Mircea Radu

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: