Redactia.ro
Home » Homepage » Mirel Dragomir a povestit pas cu pas cum i-a luat viața Andreei. Tânăra s-a apărat până în ultima clipă de viață

Mirel Dragomir a povestit pas cu pas cum i-a luat viața Andreei. Tânăra s-a apărat până în ultima clipă de viață

Mirel Dragomir a mărturisit cum și-a ucis prietena.

Timișoara este zguduită de un caz de violență extremă care a culminat cu moartea tragică a unei tinere studente la medicină, Andreea, victimă a unei crime cu premeditare comise din gelozie. Mirel Dragomir, student la medicină și teologie, a fost identificat ca autor al acestui act îngrozitor, după ce a atacat-o pe Andreea cu 60 de lovituri de cuțit.

Mirel a descris cum a ucis-o pe Andreea Morega

În primele sale declarații, Mirel a descris cu detalii oribile cum a pierdut controlul în momentul în care a văzut-o pe Andreea scriind mesaje pe telefon, refuzând să-i dezvăluie cu cine comunica. „Am luat două cuțite oarecare și m-am întors cu ele în dormitor. M-am enervat foarte tare!”, a mărturisit el în referatul procurorilor, descriind pas cu pas cum s-a desfășurat crima.

Din declarațiile ulterioare, a reieșit că Mirel a acționat cu o premeditare rece și calculată, curățând locul crimei și comportându-se ulterior ca și cum nimic neobișnuit nu s-ar fi întâmplat. Întors acasă la părinții săi în Caraș Severin, el a menținut aparențele normalității, în timp ce familia și prietenii Andreei erau îngenuncheați de durere și neîncredere.

„Am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A vrut să părăsească apartamentul și am încercat sa o opresc”, mai spune referatul procurorilor.

Părinții Andreei sunt sfâșiați de durere

Familia Andreei, devastată de pierderea ei, contrazice ferm presupunerea unei relații amoroase între cei doi, subliniind că legătura lor era una de prietenie și colegialitate. Tatăl Andreei a exprimat în termeni sfâșietori pierderea suferită: „Ea era țelul meu în viață. Eu nu mai am niciun obiectiv acum, nu mai am pentru ce să trăiesc. Pentru mine nu mai există viață. El acum spune ce îi convine lui. Nu erau iubiţi cum s-a vehiculat, erau prieteni, colegi de facultate. Când era disponibil o mai lua cu maşina şi o ducea la microbuz cu bagajul, o ajuta.”

Specialiștii criminaliști și psihologi subliniază că această tragedie ar putea avea rădăcini într-o obsesie unilaterală, unde Mirel și-a construit o realitate iluzorie care s-a prăbușit odată cu refuzul Andreei de a continua orice formă de relație presupusă.

„Mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, spune referatul procurorilor.

Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, unde ambii erau studenți, rămâne în stare de șoc. Andrei Motoc, prorector al UMF Timișoara, a evidențiat că Mirel era considerat un student de succes, făcând întreaga situație și mai greu de înțeles.

„Mirel este un student bun pe baza examenelor şi realizărilor profesionale. Era student la buget, la media de peste 9 chiar avea preocupări în acest sens. Este o tragedie ce s-a întâmplat.”

Pe fondul acestui dezastru, comunitatea academică, familia și prietenii Andreei caută răspunsuri și moduri de a-și vindeca rănile, în timp ce își iau rămas bun de la o tânără cu un viitor promițător, smuls brutal din mijlocul lor. Justiția acum urmează să-și facă cursul, încercând să aducă un oarecare sens în urma unei tragedii fără sens.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: