Redactia.ro
Home » Sport » Mirel Rădoi a clarificat situația lui Ianis Hagi! De ce nu l-a convocat

Mirel Rădoi a clarificat situația lui Ianis Hagi! De ce nu l-a convocat

Nationala Romaniei, Norvegia, Liga Natiunilor,

Pentru meciurile din luna noiembrie ale naționalei, Mirel Rădoi a renunțat la mai mulți jucători, care în ultima perioadă și-au găsit mereu locul în echipă.

Mirel Rădoi a susținut o conferință de presă înaintea meciului amical de miercuri cu Belarus. După 17 luni de prezență la națională, Ianis Hagi nu a mai fost convocat. A fost însă chemat de Adrian Mutu la naționala U21.

„Noi la naţionala de seniori nu l-am antrenat pe Dennis Man. Trebuie să cunoască şi el principiile pe care le avem aici. Iar Ianis Hagi era şi el convocat la prima reprezentativă dacă Adi Mutu spunea că nu are nevoie de el. Dennis, nefiind până acum aici era normal să facă parte din lotul naţionalei mari. Repet, dacă Ianis nu făcea parte din planul tactic al lui Adi Mutu atunci era şi el la echipa mare”, a declarat Rădoi, la conferința de presă.

Chiricheș a vrut să joace accidentat

Nici la meciul precedent Vlad Criricheș nu a putut juca, a fost accidentat. Rădoi l-a convocat pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord, dar a fost nevoit să-l înlocuiască cu Cristi Manea.

„Absența lui Chiricheș contează mult, e căpitan, lider, dar rezultatele RMN-ului ne arată că acum nu poate face nici alergare ușoară. A vrut să vină și acum, a venit și data trecută să se pună la dispoziția noastră. E o pierdere și pentru jucătorii noi de la această acțiune, vedeau un jucător de Serie A, cu meciuri în cupele europene, un căpitan…”, a spus Rădoi, pentru FRF TV.

Meciurile naționalei României
11 noiembrie, de la ora 19:00, România- Belarus, amical
15 noiembrie, de la ora 21:45, România – Norvegia, Liga Naţiunilor
18 noiembrie, de la ora 21:45, Irlanda de Nord – România, Liga Naţiunilor

Lotul convocat de Mirel Rădoi

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 72 de selecții/0 goluri), David Lazar (Astra Giurgiu, 0/0), Valentin Cojocaru (FC Viitorul, 0/0);

Fundași: Valentin Crețu (FCSB, 0/0), Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 1/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Mihai Bălașa (Universitatea Craiova, 8/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 11/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 21/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 17/0), Mario Camora (CFR Cluj, 1/0);

Mijlocași: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 23/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 42/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 5/1), Eric Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 4/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 4/0), Alexandru Albu (UTA Arad, 0/0), Denis Man (FCSB, 4/1), Florin Tănase (FCSB, 3/0);

Atacanți: George Pușcaș (Reading/Anglia, 19/7), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 15/2).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: