Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a dezvăluit rețeta sa de „Pizza de casă“

Mirela Vaida a dezvăluit rețeta sa de „Pizza de casă“

Mirela Vaida și-a făcut un canal de Youtube unde postează tot felul de rețete pe care le prepară pentru familia ei. Iată care este rețeta de pizza de casă folosită de vedeta de televiziune. Mirela Vaida le-a împărtășit fanilor secretele pe care le aplică pentru un gust desăvârșit.

Printre sunete de castroane azvârlite pe gresie, dorința celor trei piciti ai prezentatoarei să-și rostească părerile, Mirela a înmuiat aluatul cu nădejde că totul va ieși bine până la final.

„Aluatul îl fac la fel ca pe cel de pâine.“

Pizza este o variantă bună atunci când nu ai chef sa bucătărești prea mult, sau vrei să scapi de resturile de alimente din frigider. Iată rețeta de pizza pe care o prepară Mirela Vaida pentru soțul și copiii ei.

Pentru blat, Mirela Vaida a folosit 50 de grame de drojdie granulată, 1 kilogram de făină, 3 linguri de iaurt grecesc, câteva linguri de apă minerală și câteva linguri de lapte. Prezentatoarea tv obișnuiește să lase aluatul la dospit pentru o perioadă de 30 de minute.

Ingredientele alese de Mirela Vaida pentru pizza de casă

Peste aluatul de pizza, Mirelei Vaida îi place să pună, în primul rând, multă ceapă, apoi mozarella, cașcaval, telemea sărată, ciuperci, măsline fără sâmburi, șuncă și bacon. Pregătește ingredientele în boluri mici, după care le așează pe blatul de pizza.

E aproape gata crescut aluatul, mă apuc să tai ingredientele. Eu am luam niște mozarella, cașcaval, am pus un pic de telemea sărată, ciuperci, am scos sâmburii din măsline, am niște șuncă și niște bacon, și ceapă multă. Mie îmi place ceapa. Bineînțeles, sosul de roșii pe care o să îl pun pe blat, și un pic de parmezan la final, sare și piper după gust, a spus Mirela Vaida.

După ce aluatul a stat la dospit 30 de minute, Mirela Vaida l-a întins cu grijă, după care l-a așezat în tavă, peste care a pus sosul de roșii urmat de celelalte ingrediente. Vaida a lăsat pizza la cuptor pentru circa 35 de minute, după care și-a chemat familia la masă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: