Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a postat o fotografie de colecție cu copiii săi! Cum i-a sărbătorit aceasta pe cei mici

Mirela Vaida a postat o fotografie de colecție cu copiii săi! Cum i-a sărbătorit aceasta pe cei mici

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida a postat o fotografie de colecție cu copiii săi! Cum i-a sărbătorit aceasta pe cei mici

Mirela Vaida a avut parte de o zi minunată alături de copiii ei! Vedeta de la Acces Direct i-a sărbătorit pe cei mici într-un mod unic.

Mirela Vaida a postat o fotografie de colecție cu copiii săi! Cum i-a sărbătorit aceasta pe cei mici

Proaspăt întoarsă din vacanță, prezentatoarea Acces Direct nu a putut trece cu vederea o zi atât de importantă pentru ea și pentru întreaga familie, ziua în care copiii săi își celebrează ziua de nume. Mirela Vaida a organizat o mini petrecere pentru copiii săi și a postat o fotografie de colectie cu cei mici.

Vedeta a mărturisit că în familia lor, fiecare zi este o sărbătoare, însă, de această dată, a fost ceva mult mai special, deoarece fiica ei, Carla-Maria și fiul ei, Vladimir-Alexandru și-au sărbătorit ziua de nume. În condițiile în care prezentatoarea Acces Direct nu a fost acasă de Sfântul Alexandru, de ziua de nume a fiului său, Vladimir Alexandru, astăzi a fost ocazia perfectă, așa că au organizat o petrecere ”dublă”, așadar, cu două torturi.

Mirela Vaida a postat o fotografie de colecție cu copiii săi! Cum i-a sărbătorit aceasta pe cei mici

”La mulți ani, Marii, Marini, Măriuci și Mărioare!! La noi în casă aproape în fiecare lună aniversăm pe cineva! Ba zi de naștere, ba zi de nume! Iar dacă se întamplă ca de Sf. Alexandru să nu fim acasă, recuperăm de Sfânta Maria și tot așa! Azi îi aniversăm pe Carla-Maria și pe Vladimir-Alexandru (cu întarziere) pentru că cea mai mare bucurie a lor e să sufle în lumânări!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Câți bani ia Mirela Vaida la Acces Direct

În martie 2019, Simona Gherghe anunța că renunță la emisiunea pe care o prezenta de ani buni la Antena 1, show-ul monden Acces Direct. Ea a fost înlocuită de Mirela Vaida, cea care s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a câștigat rapid inimile telespectatorilor. Însă la capitolul bani, se pare că s-a făcut ceva economie. Salariul Mirelei Vaida de la Acces Direct a fost sub cel oferit fostei prezentatoare.

Mirela Vaida a venit în televiziune din sfera artelor, fiind actriță și cântăreață. Însă cariera de televiziune sigur i-a rotunjit frumos veniturile. Salariu generos ar fi venit după ce artista ar fi acceptat să se implice în cele două emisiuni de la Antena 1, adică atât la ”Acces Direct”, cât și la ”Te cunosc de undeva”, care deja s-a încheiat.

Mirela Vaida ar fi cerut o sumă frumușică pentru cele trei luni de contract de la Te cunosc de Undeva, mai ales că filmările i-au ocupat și weeekend-urile, având în vedere că emisiunea Acces Direct se difuzează de luni până vineri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: