Redactia.ro
Home » Știri » Mirela Vaida, de urgență la spital cu fiica ei, Carla. Diagnosticul dur primit de micuță: „Ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă …”

Mirela Vaida, de urgență la spital cu fiica ei, Carla. Diagnosticul dur primit de micuță: „Ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă …”

Mirela Vaida nu are liniște de mai bine de o săptămână! Fiica ei, Carla, a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice de cap și amețeli. Prezentatoarea tv s-a panicat extrem de tare, așa că a decis să se interneze cu cea mică la un spital din Capitală. Ce diagnostic i-au pus medicii? Vedeta a detaliat totul pe rețelele de socializare.

Ce a pățit fiica Mirelei Vaida

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, a ajuns cu fiica ei, Carla, la spital. În ultima perioadă, micuța a acuzat dureri de cap și amețeli dese. Pe rețelele de socializare, vedeta de la Antena Stars le-a povestit fanilor clipele dificile prin care trece în ultima perioadă.

Pentru că era îngrijorată de aceste simptome ale minorei, Mirela Vaida a hotărât să o ducă pe micuța la spital pentru a investiga totul mai amănunțit. De mai bine de o săptămână, Mirela Vaida se află în spital cu fiica sa, micuța Carla, în vârstă de 9 ani.

După mai multe teste medicale, Mirela Vaida a dezvăluit că fiica ei se află într-o stare foarte bună și nu prezintă probleme serioase de sănătate.  Cel mai probabil, micuța s-a simțit rău din cauza oboselii sau a unor alergii alimentare.

Micuța a acuzat dureri mari de cap

„Mă aflu de o săptămână internată cu fetița mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din București! Carla acuza dureri de cap și amețeli, așa că i-am făcut investigații complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a sta internată într-un spital de copii mă înfricoșa! Căci, ce e mai dureros pentru un părinte decât să vadă copii bolnavi în jurul lui?

Vreau să vă spun că, de când am intrat în acest spital, am simțit o energie bună! Așa ar trebui să arate toate spitalele de stat din România: curate, vesele, cu medici și asistenți buni, calzi, empatici, răbdători și profesioniști! Ești pe jumătate vindecat când intri într-un spital civilizat! Te îmbolnăvești de două ori mai tare când pășești într-un spital în conditii mizere!

Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil să fie de la alergiile alimentare și de la oboseala cronică de sfârșit de an școlar! Plecăm mai liniștiți acasă după ce am aflat asta! Asta îmi doresc pentru toți părinții internați cu copiii lor aici!”, a povestit Mirela Vaida, pe pagina sa personală de Instagram.

A fost internată în spital și cu unul dintre băieții săi

Și la finalul lunii aprilie, Mirela Vaida a trecut prin clipe delicate din cauza problemelor de sănătate a unuia dintre băieții săi. Vladimir, băiatul vedetei, a traversat momente extrem de dificile, și a fost supus unei operații la ambii ochi. Din fericire, Vladimir a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală și se recuperează.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea… Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi…  O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost!  A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mama… Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă…

Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac…Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea”, a scris Mirela Vaida pe social media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: