Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, elogiu emoționant după moartea Ronei Hartner: „Va rămâne nemuritoare”

Mirela Vaida, elogiu emoționant după moartea Ronei Hartner: „Va rămâne nemuritoare”

Mirela Vaida, elogiu emoționant după moartea Ronei Hartner: „Va rămâne nemuritoare”

Mirela Vaida, elogiu emoționant după moartea Ronei Hartner! Iată detaliile!

Mirela Vaida, elogiu emoționant după moartea Ronei Hartner

Într-o zi marcată de tristețe și regrete, lumea artistică românească plânge pierderea unei personalități iconice. Rona Hartner, artista cu o prezență captivantă și un talent de excepție, a părăsit această lume, lăsând în urma sa un vid imens în inimile celor care au avut privilegiul să o cunoască. Printre cei care și-au exprimat profundul regret este și Mirela Vaida, vedeta Antenei 1, care a oferit un elogiu sincer și emoționant pentru regretata artistă.

Rona Hartner și-a lăsat amprenta în lumea artistică

Cu o carieră bogată și diversificată, Rona Hartner și-a lăsat amprenta în lumea artistică prin spiritul său liber, nonconformismul și pasiunea debordantă pentru scenă. Mirela Vaida, care a avut șansa să lucreze alături de Rona în diverse emisiuni de divertisment, a subliniat impactul profund pe care l-a avut artistul asupra publicului și asupra celor din jur.

Mirela Vaida a declarat că șocul pierderii este cu atât mai puternic pentru că Rona Hartner a fost o explozie de energie și talent. Cu participări memorabile în emisiuni precum Revelioanele și Te cunosc de undeva, Rona a fost o adevărată revelație la fiecare transformare scenica. Cu un simț al nonconformismului și o abilitate de a se adapta la orice situație, artista a reușit să cucerească inimile publicului prin autenticitatea și diversitatea ei artistică.

Mirela Vaida a subliniat faptul că Rona Hartner a fost o personalitate unică, imposibil de încadrat în șabloane sau forme convenționale. Ea a evidențiat versatilitatea și credibilitatea artistei, subliniind că Rona știa să fie bine în toate felurile, devenind simpatică, misterioasă, empatică și feminină în funcție de context.

„Am aflat și eu, este cumplit pentru că toată lumea care a cunoscut-o pe Rona știe că a fost o explozie de energie și de talent.

A fost una dintre cele mai nonconformiste și mai libere, ca spirit și ca pasiune pe scenă, ca efervescență, generozitate artistică.

Am cunoscut-o în foarte multe emisiuni de divertisment pe care le-am făcut, la Revelioane, la Te cunosc de undeva și unde a fost cu adevărat o revelație la fiecare transformare.

Despre Rona nu poți să vorbești în șabloane sau în forme, nu poți spune că a fost într-un anume fel. Știa să fie bine în toate felurile, era credibilă, era simpatică, avea culoare în tot ce făcea, a fost un spirit liber, un nomad, în cel mai frumos sens al cuvântului și asta pentru că era pretutindeni și peste tot se potrivea.

Cu spectacolul, cu ambianța, cu personajul, știa să se muleze pe fiecare stare, știa să facă glume, să fie empatică, să fie misterioasă, să fie feminină, cânta, juca, este cu adevărat cumplit ceea ce se întâmplă pentru că în ultima perioadă am tot pierdut artiști mari.

Rona avea o tinerețe fără bătrânețe care nu merita să se termine așa. Rona va rămâne mereu nemuritoare pentru public și pentru cei care au cunoscut-o. Dumnezeu să o odihnească!”, a declarat Mirela Vaida pentru Playtech. 

Cu un apel către divinitate pentru odihnă liniștită, Mirela Vaida a exprimat speranța că Rona Hartner va rămâne nemuritoare în inimile celor care au cunoscut-o și în memoria publicului.

 

Sursa foto: Playtech

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: