Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mituri și adevăruri despre sloturi online pe care trebuie să le știi în 2023

Mituri și adevăruri despre sloturi online pe care trebuie să le știi în 2023

GALERIE FOTO (3)

Industria jocurilor de noroc este una dintre cele care au beneficiat în mod clar de dezvoltarea mediului online. Apariția site-urilor de gambling, de pe internet, regăsite și în lista cu cazinouri România, le-a oferit jucătorilor șansa de a se distra din orice loc, indiferent de oră.

Numărul clienților cazinourilor online este în continuă creștere, dar există încă mulți oameni care nu joacă deloc sau se joacă cu un sentiment de incertitudine. Acești oameni cad în capcana de a crede unele dintre cele mai comune mituri despre cazinourile online, pe care le vom aborda în cele ce urmează:

Mit: Jocurile de cazinou online sunt trucate

Dacă investesc mai mulți bani și nu câștigă nimic, unii gambleri sunt absolut convinși că jocul este „aranjat”. Nemulțumiții postează comentarii pe site-uri și pe rețele de socializare prin care îi sfătuiesc pe ceilalți să nu joace la un anumit cazinou, pentru că operatorul umblă la softuri și micșorează Payout-ul.

În realitate, nu ar fi în interesul unui cazino să încerce să manipuleze jocurile în favoarea lor. În felul în care informațiile devin virale în zilele noastre, orice presă proastă ar putea ruina o afacere într-un spațiu extrem de competitiv. La rândul lor, furnizorii de software de cazinou cheltuiesc mii de dolari pentru ca să fie auditate pentru acuratețe și fiabilitate, iar rezultatele sunt făcute public. Cel puțin în cazul cazinourilor licențiate, jocurile nu pot fi trucate.

Mit: Jocurile de noroc online sunt mai accesibile pentru minori

Una dintre principalele preocupări pe care le au autoritățile de supraveghere în momentul licențierii site-urilor de cazinouri online este modul de control al accesului în rândul clienților. Se spune că, teoretic, un minor ar putea să își deschidă cont și să joace pe bani reali de acasă sau de pe dispozitive mobile.

Din nou, această teorie este departe de adevăr. În primul rând, toate cazinourile solicită jucătorilor să folosească cardul bancar sau alte instrumente financiare pe numele lor pentru a depune bani, iar ID-ul este verificat în maxim 30 de zile de la înregistrare.

Să presupunem că un minor ar putea lua datele de pe cardul de credit al unui părinte, poate crea un cont fals pe numele său și poate face o depunere, dar trebuie să trimită și fotocopie a actului de identitate, plus dovadă a adresei. În plus, dacă retrage bani, suma ajunge pe card, nu la copil, iar părintele își dă seama de ce s-a întâmplat. Un cazinou nu poate împiedica un părinte să-și lase copilul să se joace pe contul său, dar aceasta este deja altă discuție.

Jocurile „îngheață” dacă câștigi prea mult

Există și mărturii ale jucătorilor potrivit cărora jocurile nu au mai funcționat după  ce au obținut un câștig mai mare, fiind blocate special de cazinou. „Revolta” dovedește că aceștia nu știu nimic despre cum funcționează jocurile de noroc. În cazul în care câștigi într-un cazinou online, operatorul dorește să joci mai multe mâini, deoarece, pe termen lung, „casa” câștigă întotdeauna. Cu cât pariezi mai mult, cu atât este mai probabil să pierzi. Așadar, dacă ar bloca jocul, cazinoul nu și-ar urmări interesul.

În același timp, se întâmplă destul de des să se întrerupă legătura cu serverele care găzduiesc jocurile, datorită unui conexiuni mai proaste la internet. Este foarte enervant când se întâmplă așa ceva, dar cu siguranță problema nu este la „în curtea” operatorului.

Jocurile de noroc online sunt mai periculoase decât cele offline

Jocurile de noroc online sunt la îndemâna oricărui adult care beneficiază de un PC sau de un telefon conectate la internet. Afirmația că ele prezintă un risc mai mare din punctul de vedere al adicției nu stă, însă, în picioare. Operatorii de pe internet fac tot ce la stă în putință să îi ghideze pe clienți în direcția jocului responsabil. Sunt mai multe instrumente puse la dispoziție, precum afișarea la intervale regulate a timpului petrecut pe platformă, setarea unei limite de cheltuieli și de timp, posibilitatea de a se autosuspenda.

În plus, datorită Inteligenței Artificiale, cazinourile online îi identifică pe jucătorii care dau semne că ar putea dezvolta dependență și îi contactează, pentru a le oferi consiliere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini