Redactia.ro
Home » Homepage » Moarte cumplită pentru un copil de 11 ani. A decedat în timp ce își umfla roata de la bicicletă

Moarte cumplită pentru un copil de 11 ani. A decedat în timp ce își umfla roata de la bicicletă

Un copil, de 11 ani, a murit când își umfla roata de la bicicletă.

O tragedie cutremurătoare s-a abătut asupra comunității din comuna Bobâlna, județul Cluj, după ce un copil de numai 11 ani și-a pierdut viața în urma unui incident șocant. Micuțul, elev la Școala Gimnazială „Alexandru Vaida Voevod” din localitate, a murit în urma înghițirii unui șurub de la bicicletă, în timp ce încerca să-și umfle roata.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Potrivit anchetei desfășurate de autorități, tragedia a avut loc în timp ce copilul își făcea singur întreținerea bicicletei. Într-un moment de neatenție, el a ținut în gură căpăcelul de la șurubul de la cauciuc, iar acesta a fost inhalat în plămâni, provocându-i un stop respirator.

După producerea incidentului, minorul a fost imediat transportat la spitalul din Cluj-Napoca cu o ambulanță. Medicii de urgență au intervenit rapid, încercând să îi acorde asistență medicală necesară pentru a-i salva viața. Ancheta poliției relevă că minorul a fost transferat în stare critică la Spitalul din Cluj acum o săptămână, unde a intrat de urgență în sala de operații.

Băiatul a luptat opt zile să supraviețuiască

Eforturile medicilor au inclus intervenția chirurgicală pentru extragerea obiectului din plămâni. Cu toate acestea, evoluția stării de sănătate a copilului a fost nefavorabilă, iar, după opt zile de luptă, micuțul a pierdut bătălia cu moartea.

Dr. Dreghiciu Daniela, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii din Cluj, a declarat: „A fost transferat și îngrijit în secția de terapie intensivă a spitalului, necesitând suport al respirației și circulației. Dar evoluția lui a fost nefavorabilă, treptat lucrurile s-au degradat și s-a ajuns la deces.”

Comunitatea locală este profund afectată de această tragedie, iar autoritățile oferă sprijin psihologic familiilor afectate de pierderea copilului. Părinții, rudele și prietenii sunt în stare de șoc și doliu, iar întreaga comunitate împărtășește durerea și tristețea provocate de pierderea prematură a micuțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: