Redactia.ro
Home » Știri » Moarte cumplită pentru un tânăr de 31 de ani. Bărbatul a decedat în timp ce era legitimat de oamenii legii

Moarte cumplită pentru un tânăr de 31 de ani. Bărbatul a decedat în timp ce era legitimat de oamenii legii

Moarte cumplită pentru un tânăr de 31 de ani din Slatina.

O operațiune de rutină a poliției în județul Olt s-a transformat într-o tragedie, când un tânăr de 31 de ani a murit în timp ce încerca să-și ascundă substanțe interzise în gură. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte ale decesului.

Un tragic eveniment a avut loc în județul Olt, unde un tânăr de 31 de ani și-a pierdut viața în timp ce era legitimat de polițiști. Operațiunea poliției s-a desfășurat în seara de marți, în timp ce un autoturism cu numere de înmatriculare din Slatina a fost oprit de un agent de poliție din Slatina și un jandarm.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Conform informațiilor preliminare, în vehicul se aflau șase persoane, depășind capacitatea maximă de transport. În timpul procesului de legitimare și control corporal al ocupanților, un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost observat mestecând ceva ce părea a fi un obiect din material plastic.

Agentul de poliție a solicitat individului să scoată obiectul din gură, descoperind ulterior că acesta era un plic confecționat din material plastic, conținând reziduuri ale unei substanțe albe. Tânărul a recunoscut că în plic se aflau aproximativ 2 – 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, și avea asupra sa și o țigaretă artizanală.

Moarte cumplită pentru un tânăr de 31 de ani

În ciuda intervenției rapide a polițistului și a începerii manevrelor de resuscitare, tânărul a suferit un stop cardio-respirator și a murit înainte de sosirea ambulanței. Ancheta inițială indică faptul că decesul ar putea fi atribuit consumului de substanțe interzise.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 22 de ani din Râmnicu Vâlcea, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice. Ulterior, cazul a fost sesizat către DIICOT Olt pentru investigații amănunțite.

„În urma controlului corporal, asupra unui alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, au fost găsite mai multe substanțe cu posibil efect psihoactiv, respectiv pliculețe cu material vegetal și o folie de aluminiu ce conținea un praf alb cristalizat. La fața locului, s-au deplasat și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. La examinarea autoturismului, au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trei țigarete artizanale cu conținut vegetal, două pastile de culoare maronie, o punga cu o substanță albă și mai multe plicuri cu material vegetal tocat”, transmite IPJ Olt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: