Redactia.ro
Home » Știri » Moarte suspectă, legată de Crevedia: colonelul ISU care a ridicat licența stației GPL, decedat într-un accident

Moarte suspectă, legată de Crevedia: colonelul ISU care a ridicat licența stației GPL, decedat într-un accident

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa şi ofiţerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, a murit în condiţii suspecte.

A decedat fulgerător în timpul unor antrenamente în poligon.

A murit după un accident de motocicletă

Bogdan Georgian Pușcoi a murit după un accident de motocicletă petrecut în poligonul auto de la Ulmi, județul Dâmbovița Bărbatul împlinise 50 de ani în urmă cu două luni.

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire.

Bărbatul ieșise la pensie în februarie 2021. Era căsătorit și avea doi copii, de 14 și 18 ani. Fostul colonel ISU urma școala pentru a putea obține permisul.

Era cu instructorul pe motocicletă

Bogdan Puşcoi făcea şcoala moto, iar ieri se afla împreună cu instructorul său pe motocicletă când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard.

Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

Soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fostul pompier și-a pierdut viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: