Redactia.ro
Home » Monden » Moartea directorului de imagine Halyna Hutchins a fost prevestită de Alec Baldwin? Semnul din trecutul actorului

Moartea directorului de imagine Halyna Hutchins a fost prevestită de Alec Baldwin? Semnul din trecutul actorului

Filmările producției „Rust” au fost umbrite de o tragedie teribilă, după ce directorul de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă în urma unui accident. Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe femeie în timpul filmărilor, iar anchetatorii încă încearcă să stabilească cu exactitate în ce circumstanțe s-a întâmplat totul. Deși este fără vină, deoarece arma pe care a folosit-o ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe, actorul este devastat de pierderea colegei sale.

Tragedia din New Mexico, prevestită de Alex Baldwin?

Incidentul a creat controverse în mediul public, mai ales că în prim-plan este vorba de o figură foarte iubită a industriei cinematografice de la Hollywood. Chiar dacă incidentul de pe platourile de filmare din New Mexico a fost catalogat drept un accident, unii dintre fanii actorului Alec Baldwin au venit cu o teorie legată de cele întâmplate.

Mai exact, tragedia se pare că ar fi fost prevestită de însăși Baldwin în urmă cu 4 ani, când în atenția presei se afla un agent de poliţie care a împuşcat mortal o persoană nevinovată. Cazul a devenit cunoscut în toată lumea, iar actorul și-a pus atunci în mod public o singură întrebare:

„Oare cum trebuie să te simţi când omori din greşeală pe cineva?”

Din păcate, „curiozitatea” lui și-a găsit în mod tragic răspuns, iar repercursiunile sunt devastatoare. Moartea directorului de imagine Halyna Hutchins l-a marcat profund pe bărbat, care acum a luat o decizie importantă pentru cariera sa. Nu reușește să-și revină după acest incident, așa că singura soluție rămasă a fost să se retragă pentru o perioadă din spațiul public. Pe lângă prezența modestă pe care o va avea în fața camerelor de luat vederi și a publicațiilor, actorul a preferat să se retragă din proiectele pe care le avea în plină desfășurare.

Alec Baldwin se retrage din spațiul public

Ultimele imagini apărute cu Alec Baldwin sunt pur și simplu sfâșietoare, iar suferința prin care trece se reflectă și în aspectul său fizic. Încercă să fie alături de familia celei ucise și să le ofere tot suportul de care este capabil, însă remușcările pe care le simte nu pare că-i vor da pace prea curând.

În onoarea Halynei Hutchins, actorul a postat un mesaj sfâșietor pe contul său de Twitter, prin care și-a exprimat regretele și durerea:

„Nu există cuvinte care să-mi exprime șocul și tristețea în ceea ce privește acest tragic accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, soție, mamă și colegă de-a noastră foarte apreciată. Colaborez pe deplin cu investigațiile poliției pentru a demonstra cum a avut loc această tragedie și țin legătura cu soțul său, oferindu-i suportul atât lui cât și familiei sale. Am inima frântă pentru acesta, pentru fiul lor și pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe Halyna.”, a scris acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: