Redactia.ro
Home » Știri » Modele de declarații pe propria răspundere! Cum arată actele necesare pentru circulație după noile restricții

Modele de declarații pe propria răspundere! Cum arată actele necesare pentru circulație după noile restricții

Modele de declarații pe propria răspundere! Cum arată actele necesare pentru circulație după noile restricții

Începând de vineri, 26 martie, au fost adoptate noi restricții în Bucurește pentru a impiedica răspândirea noului coronavirus. Iată noile modele de declarații pe propria răspundere!

Noi restricții în România

Joi seara, Raed Arafat a anunțat noi restricții în România, care intră în vigoare în localităţile în care rata de incidenţă depăşeşte 4 la mie, începând de vineri seara.

”În cursul săptămânii care a trecut am avut o ședință unde a fost discutată situația actuală, au fost propuse mai multe măsuri care au fost discutate astăzi. Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia, unde incidenţa este peste 4 la mie în ultimele 14 zile, în timpul week-endului vineri, sâmbătă, duminică circulaţia să fie permisă doar până la ora 20.00. La operatorii economici activitatea să fie redusă până la ora 18.00. Revenirea asupra acestor măsuri se face când se revine sub 3,5 la mie.

Dacă incidenţa depăşeşte 7,5 la mie, circulaţia va fi până la ora 20.00 pe toată durata săptămânii, iar operatorii economici funcţionează până la ora 18.00 pe toată durata săptămânii. Se revine asupra măsurii când rata scade sub 7 la mie. Pentru noaptea de 27.03 – 28.03 măsura va fi limitată sau bine extinsă până la ora 22.00 pentru persoanele care se vor deplasa la oficierile religioase pentru sărbătoarea Pesah. Sălile de fitness se închid”, a anunţat Raed Arafat.

Marți, Capitala a trecut de pragul de 6 infectări la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că orașul este la un pas de carantină generală. De asemenea, spitalele mai au puține locuri libere la Terapie Intensivă, iar autoritățile se fâstâcesc în căutarea unor soluții benefice.

Iată declarațiile pe propria răspundere pentru noile restricții

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului), potrivit Antena3.

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere.

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii).

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere;

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator.