Redactia.ro
Home » Monden » Modelul care domina podiumurile din întreaga lume a ajuns o umbră. Nici cei mai înverșunați fani nu o mai recunosc

Modelul care domina podiumurile din întreaga lume a ajuns o umbră. Nici cei mai înverșunați fani nu o mai recunosc

GALERIE FOTO (2) kate moss

Pe vremuri era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă astăzi a ajuns de nerecunoscut. Anii întregi de abuz de alcool și substanțe interzise și-au pus amprenta asupra chipului său, cândva angelic. Incredibil cum a ajuns astăzi Kate Moss!

Kate Moss și-a îngrijorat fanii. Cum a fost surprinsă pe străzile din Londra

La începutul anilor 2000, Kate Moss, Naomi Campbell și Eva Herzigova făceau furori pe catwalk, dar astăzi, supermodelul britanic pare să fie doar o umbră. La vârsta de 49 de ani, ea a avut de-a lungul timpului de luptat cu dependența de droguri și alcool, ceea ce se reflectă în aspectul său, care arată semnele trecerii timpului, devenind aproape de nerecunoscut.

Cu toate că era recunoscută pentru frumusețea ei, relația cu rockerul Pete Doherty, în perioada 2005-2009, a avut un impact nefericit asupra sa. Vedeta a început să consume substanțe interzise, mai exact cocaină, să bea excesiv și să fumeze pachete întregi de țigări. Abuzurile și-au spus cuvântul, iar astăzi Kate Moss are un ten întinerit, ridat, obosit, lipsit de vitalitate și strălucire.

kate moss
Kate Moss a făcut furori în tinerețe datorită frumuseții sale

Această perioadă a fost, de asemenea, marcată de o luptă pentru custodia fiicei sale. Autoritățile au luat în considerare posibilitatea de a lua custodia fiicei lui Kate Moss din cauza stilului său de viață problematic. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat, dar Kate a suferit pierderi financiare semnificative din cauza contractelor de modeling pe care le-a pierdut în acea perioadă.

Kate Moss este o fumătoare înrăită

Kate Moss a simțit că a fost în centrul unei campanii de hărțuire din partea tabloidelor în acele momente dificile. Ea a exprimat frustrare și indignare față de modul în care presa a amplificat problemele sale personale și a pus în pericol relația cu fiica sa. Cu toate acestea, nu a scăpat de critici, deoarece consumul de droguri și comportamentul său au atras atenția publicului și a presei.

Recent, Kate Moss a fost surprinsă pe străzile din Londra de fotoreporteri, iar imaginile pe care aceștia le-au imortalizat sunt unele cu adevărat îngrijorătoare. Fotomodelul pare să fie mai slab ca oricând, iar trecerea timpului se dovedește a fi cât se poate de nemiloasă cu ea. Deși vedeta a reușit să renunțe la stilul de viață nesănătos și acum nu mai consumă alcool, cu atât mai puțin stupefiante, ea nu poate renunța deloc la fumatul excesiv.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: