Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Modul incredibil prin care un tânăr a aflat că iubita lui însărcinată îl înșală. Ce mesaj a primit acesta

Modul incredibil prin care un tânăr a aflat că iubita lui însărcinată îl înșală. Ce mesaj a primit acesta

Modul incredibil prin care un tânăr a aflat că iubita lui însărcinată îl înșală.

Modul incredibil prin care un tânăr a aflat că iubita lui însărcinată îl înșală. Se pare că fericirea unui bărbat că va deveni tătic i-a fost umbrită de vestea că este înșelat de iubita sa. De asemenea, modul prin care a aflat că partenera sa însărcinată îi pune coarne, a fost incredibil. Ce mesaj a primit tânărul?

Modul incredibil prin care un tânăr a aflat că iubita lui însărcinată îl înșală. Ce mesaj a primit acesta

Venirea pe lume a unui copil în viața a unui cuplu tânăr, trebuie să fie un motiv de fericire. Aflat la un meci de fotbal american, un tânăr însoțit de iubita sa însărcinată avea să primească o veste deloc plăcută. Un alt bărbat care se afla în spatele lor a observat că tânăra însărcinată trimitea mesaje pe telefonul mobil unul alt bărbat decât cel cu care se afla în tribune. Însărcinată ”cam în luna a opta”, după cum a aproximat bărbatul, se afla în tribune și își ținea iubitul de mână. Cu toate astea, ea își trimitea mesaje cu un alt bărbat căruia îi scria că ar fi vrut să petreacă ziua cu el și că o să se întâlnească după ce se va despărțit de actualul partener.

Șocat de toate acestea, martorul trădării nu a putut ține pentru el acest lucru și a vrut să-l anunțe pe tânărul încornorat că iubita lui îl înșală. Imediat după meci, acesta i-a dat un bilețel și l-a rugat să-l citească acasă. ”Nu te cunosc și nu mă cunoști, dar să verifici telefonul iubitei tale când ajungeți acasă. I-a tot trimis mesaje unui oarecare Jason, spunându-i că ar vrea să fi petrecut ziua asta alături de el. Îți doresc toate cele bune!”, i-a scris acesta pe bilețel. Ulterior, bărbatul care a fost martor la infidelitatea femeii, a postat pe Facebook un mesaj în care povestea toată întâmplarea, mărturisind că nu suportă oamenii care mint.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: