Redactia.ro
Home » Știri » Modul inedit prin care a fost arestat Viorel Hrebenciuc. I-a așteptat pe polițiști la costum

Modul inedit prin care a fost arestat Viorel Hrebenciuc. I-a așteptat pe polițiști la costum

GALERIE FOTO (2) Modul inedit prin care a fost arestat Viorel Hrebenciuc. I-a așteptat pe polițiști la costum

Viorel Hrebenciuc a fost arestat în cursul zilei de ieri, după ce astăzi magistrații au decis condamnarea sa la închisoare pentru o perioadă de trei ani în dosarul Giga TV început în 2015. Politicianul i-a așteptat pe jandarmi la costum. 

Modul inedit prin care a fost arestat Viorel Hrebenciuc. I-a așteptat pe polițiști la costum

Viorel Hrebenciuc a fost ridicat, marți seară, de la domiciliul său, după ce magistrații CAB l-au condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare mandatul de executarea a pedepsei cu închisoarea pentru Viorel Hrebenciuc. Reporterii Antena 3 au surprins momentul în care fostul politician a ajuns în mașina de poliție și se îndepta spre Penitenciarul Rahova, acolo unde urmează să-i ispășească pedeapsa dată astăzi de către magistrați.

Viorel Hrebenciuc nu a oferit nicio declarație cu privire la decizia judecătorilor, a intrat rapid în mașină, însă tot el a fost cel care i-a așteptat pe oamenii legii să vină să-l ia de acasă. Îmbrăcat la costum, ca de fiecare dată, doar câteva secunde au durat până când polițiștii au intrat în locuința sa și au ieșit cu el spre dubă.

Aceștia au ieșit cu fostul politician, i-au luat bagajele, iar pentru o perioadă de 21 de zile Viorel Hrebenciuc va sta în arest, urmând ca ulterior să afle regimul în care va fi încarcerat: închis, deschis sau semi-deschis.

Ce acuzații a primit Viorel Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc a fost trimis în judecată pentru folosirea funcției de conducere într-un partid a influenței ori autorității în scopul obținerii de bani, bunuri sau foloase necuvenite pentru sine sau alte persoane. În același dosar mai sunt implicați și Laura Georgescu, Gheorghe Ștefan, fostul primar din Piatra Neamț, dar și Narcisa Iorga.

Judecătorii Curții de Apel București au dat verdictul definitiv în dosarul de mare corupție în care fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc și fosta șefă a CNA, Laura Georgescu au fost condamnați la pedepse cu executare pentru fapte de mare corupție.

Mai exact,judecătorii CAB au respins apelurile formulate de Viorel Hrebenciuc și Laura Georgescu și au menținut decizia Tribunalului București în cazul celor doi. Curtea de Apel București amânase, în 20 august, pentru a treia oară, luarea unei decizii definitive în dosarul „Giga Tv”, în care fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc fusese condamnat la închisoare cu executare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: