Redactia.ro
Home » TV » Moise Guran revine în presă. A renunțat la politică

Moise Guran revine în presă. A renunțat la politică

Moise Guran

Cunoscutul jurnalist Moise Guran anunțase la începutul anului că renunță la presă pentru viața de politician, iar astăzi după aproximativ 9 luni va reveni la postul de radio Europa Fm unde va realiza o emisiune.

Anunțul revenirii în presă, făcut la Europa FM

Moise Guran a anunțat că va realiza programul rock de joi seară, de la ora 21, care se numește „Rock&Talk”. O schimbare totală, dacă este să ne aducem aminte că pe Moise Guran îl știam jurnalist de economie și business de mulți ani.

“Se cheamă Rock and talk și este fie un rock editorializat, fie un un editorial susținut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență”, a spus Moise Guran.

 

Moise Guran, carte de vizită

Moise Guran a lucrat ca reporter la Tineretul Liber (1994), reporter special la Evenimentul Zilei (1994-1997), redactor la Academia Cațavencu (1997-1998) și apoi ca redactor economic la „Informația Bucureștiului” (1998-1999).

Din anul 1999 lucrează în televiziune, mai întâi ca reporter și corespondent economic la postul TV Antena 1. Din anul 2005, a realizat emisiunea Biz Bazar de la postul TV Antena 3, de unde a demisionat la 1 octombrie 2010.

De la 18 octombrie 2010, Moise Guran a început să prezinte emisiunea Ora de business, difuzată pe TVR2.

Din data de 14 septembrie 2015, Moise Guran a mutat emisiunea Biziday la Digi 24, unde aceasta a fost pusă pe post mai puțin de un an. A prezentat și realizat emisiunea România în direct la postul de radio Europa FM până în ianuarie 2020.

La 15 ianuarie 2020 a anunțat că se înscrie în USR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: