Redactia.ro
Home » Sport » Moldovenii au învins campioana! Poli Iași – CFR Cluj 2-1

Moldovenii au învins campioana! Poli Iași – CFR Cluj 2-1

Moldovenii au învins campioana

Moldovenii au învins campioana. Poli Iași a produs surpriza în Liga 1. Au câștigat în fața celor de la CFR, după două greșeli ale portarului Arlauskis.

Clujenii au făcut un meci foarte slab în această seară și au suferit a treia înfrângere. În minutul 10, CFR a deschis scorul prin Costache. Gazdele au replicat rapid, dar nici Andrei Cristea şi nici Horşia nu au reușit să o bage în poartă. În minutul 45, Arlauskis a fost surprins de șutul lui Passaglia care a egalat. Goalkeeperul a greșit din nou în minutul 76, iar Gallego a marcat primul gol în Liga 1. După acest rezultat, Poli Iași a urcat pe loc de play-off.

„Au fost superiori. Noi nu am fost agresivi. Ei au jucat între linii și asta ne-a destabilizat. Azi a fost o înfrângere dureroasă”, a declarat după meci Camora, la Digi Sport.

CFR Cluj, lider în Liga 1

CFR Cluj nu a mai câștigat în deplasare din luna august.

”Nu ne așteptam să avem din nou o înfrângere, după meciul din Europa League. Începusem destul de bine, după care Iașiul a revenit în joc. Au avut și ei ceva ocazii, după care, pe final de repriză, puteam să facem și noi 2-0”, a spus Dan Petrescu, după meci.

CFR rămâne pe primul loc cu 27 de puncte, fiind urmată de Viitorul cu 25 de puncte. Pe trei este Universitatea Craiova.

“Sunt supărat pe mine în primul rând și după aceea pe jucători. E ceva negativ pentru noi, dar, dacă ne uităm, stăm numai prin avioane, jucătorii nu îi pregătesc tot timpul eu. Unii rămân acasă, unii vin cu noi. Am avut și puțin ghinion, un egal putea fi rezultatul corect”, a mai declarat Dan Petrescu.

Citește și: Marius Șumudică și-a prelungit contractual cu Gaziantep!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: