Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Moment emoționant oferit de Pepe și Rosa, fiica sa. Artistul l-a ținut în brațe pe fiul său în timpul concertului

VIDEO Moment emoționant oferit de Pepe și Rosa, fiica sa. Artistul l-a ținut în brațe pe fiul său în timpul concertului

Pepe, prima apariție pe scenă alături de fiul său și Rosa. Au făcut un show incredibil de emoționant

Familia lui Pepe s-a mărit cu un nou membru! Yasmine Ody a născut și l-a făcut tată pentru a treia oară, pe Pepe, de data aceasta de băiat. Pepe nu a ezitat să publice pe rețelele sociale, momente mirifice alături de micuțul care îi poartă și numele, Pepe Junior. Iată cum a fost surpins aseară alături de fiul său în timpul unui eveniment!

Imagini de senzație cu Pepe Junior

Pepe a devenit tată de băiat! Partenera sa de viață, Yasmine Ody i-a adus pe lume un fiu perfect sănătos care a primit nota 10 la naștere. Atât Pepe cât și iubita lui sunt extrem de fericiți de când au devenit părinți.

Micuțul cuplului Yasmine Ody și Pepe a fost în centrul atenției, aseară, în cadrul unui eveniment. Acesta a fost filmat alături de tatăl său, pe scenă, chiar de către Yasmine Ody care s-a mândrit cu băieții din viața ei pe rețelele sociale.

Deși părinții lor au ales să-și separe destinele, cele două fiice ale artistului sunt foarte apropiate de micuț. Astfel că Pepe și-a luat beblușul în brațe și a urcat pe scenă alături de el, dar și de Rosa, fiica pe care o are din relația cu Raluca Pastramă, cu care a cântat și a făcut un show incredibil de emoționant.

Sursa video: InstaStory pepe.ro

Din postările lui Pepe de-a lungul timpului, reiese faptul că fiicele lui se înțeleg foarte bine și cu Yasmine Ody, noua parteneră de viață a acestuia.

Ce a declarat Pepe după nașterea micuțului

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa.

Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a spus Pepe, pe contul personal de YouTube.

Iată că, acum, îndrăgitul cântăreț s-a simțit pregătit să ne împărtășească imagini de poveste din viața sa de familie.

Pepe, despre botez

Pepe a explicat de curând că își dorește ca botezul micuțului să fie cât se poate de discret:

„(Botezul, n.r.) va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, spunea Pepe, în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show.

Sursa foto: InstaStory pepe.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: