Redactia.ro
Home » Știri » Moment emoționant! Paramedicii i-au îndeplinit ultima dorința pacientului aflat pe moarte. Gestul lor a fost apreciat de o lume întreagă!

Moment emoționant! Paramedicii i-au îndeplinit ultima dorința pacientului aflat pe moarte. Gestul lor a fost apreciat de o lume întreagă!

GALERIE FOTO (3) Moment emoționant!

Moment emoționant! Un pacient aflat pe moarte a avut o singură dorință, pe care, credea el, nu o va mai îndeplini niciodată. Ei bine, paramedicii care aveau grijă de el au vrut cu orice preț să-i îndeplinească ultima dorință. Aceștia l-au transportat pe bărbat să vadă pentru ultima dată oceanul. Gestul celor doi paramedici a fost imortalizat și apreciat ulterior, de întreaga lume.

Moment emoționant! Paramedicii i-au îndeplinit ultima dorința pacientului aflat pe moarte. Gestul lor a fost apreciat de o lume întreagă!

Moment emoționant! Povestea emoționantă a unui bărbat din Australia a înduioșat o lume întreagă. Potrivit Dailymail, aflat pe patul de moarte, bărbatul și-a dorit să vadă pentru ultima dată oceanul. Pentru că nu au putut rămâne indiferenți, doi paramedici care aveau grijă de acesta, au decis să-l transporte pe bolnav să vadă oceanul. Momentul a fost imortalizat de localnicul Neil King, care a publicat imaginea pe rețelele de socializare, devenind în scurt timp cunoscută de o lume întreagă.

În imagine se poate observa că cei doi paramedici stau pe ambele părți ale patului de spital, în timp ce priveau tăcuți cum bărbatul se bucura pentru ultima dată de priveliștea oceanului. Postarea a fost ditribuită de aproape 800 de oameni și a primit 17.000 de apreciei și 500 de comentarii. Neil King, bărbatul care a imortalizat întreaga scenă, a lăudat Serviciul de Ambulanță di Queensland pentru gestul emoționant pe care l-au făcut pentru pacientul lor. „Sunt recunoscător paramedicilor care își fac munca cu atâta ambilitate. Gestul lor a fost uimitor, precum cuvinte amabile și conversația minunată pe care cei doi au împărtășit-o cu pacientul. Vă mulțumesc celor de la Serviciul de Ambulanță, sunteți uimitori, a fost mesajul postat de Neil King.

Imaginea postata de Nail King pe Facebook

De asemenea, nici utilizatorii nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia au postat sute de comentarii la fotografia postată de King în mediul online. Unul dintre internauți a declarat că i”s-a făcut pielea de găină, privind o fotografie atât de frumoasă”. Un altul a spus că „Nu toți supereroii poartă pelerine”, în timp ce un alt utilizator a spus următoarele cuvinte:„Ultima vizită la ocean, aș spune. Suflete frumoase pentru a permite acestei dorințe să se împlinească

Paramedicii lăudați pentru gestul lor de omenie

La scurt timp, după ce localnicul Neil King a postat imaginea cu cei doi paramedici și pacientul aflat pe moarte, în timp ce priveau valurile oceanului, Serviciul de Ambulanță din Queensland a distibuit fotografie pe pagina lor oficială de Facebook, împreună cu un mesaj emoționant. „Câteva cuvinte de recunoștință cu privire la un gest simplu și frumos al personalului nostru uimitor care merită împărtășit”.

O purtătoare de cuvânt a Serviciului de Ambulanță din Queensland a precizat că a fost un moment minunat pentru fiecare persoană care a văzut această fotografie. Aceasta nu a putut oferi mai multe informații despre starea de sănătate a pacientului din motive de confidențialitate. Se pare că nu este pentru prima dată când paramedicii din această zonă acordă importanță dorințelor celor care se află pe patul de moarte. În urmă cu trei ani, mai exact în 2017, paramedicii Graeme și Danielle au fost înduioșați de dorința unui pacient, care le-a spus că își dorește foarte mult să vadă pentru ultima dată plaja din Hervey Bay, o zonă din Queensland. Astfel, cei doi salvatori și-au dus pacientul aflat pe moarte, să vadă plaja din Hervey Bay, pentru a-i îndeplini ultima dorință.

Paramedicii Graeme si Danielle i-au indeplinit ultima dorinta a unui pacient
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: