Redactia.ro
Home » TV » Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, tânărul care a luat primul Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu a rămas impresionat de talentul acestuia

Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, tânărul care a luat primul Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu a rămas impresionat de talentul acestuia

Povestea emoționantă a lui Filip Cioc

Povestea emoționantă a lui Filip Cioc. Sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”a început, iar juriul deja a dat primul Golden Buzz. Cel care i-a impresionat pe jurații show-ului a fost Filip Cioc, un tânăr nevăzător. Puștiul l-a emoționat până la lacrimi pe Florin Călinescu, care în cele din urmă a apăsat Golden Buzz-ul. Povestea de viață a lui Filip este una tristă, dar de la care oamenii au multe de învățat.

Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, tânărul care a luat primul Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu a rămas impresionat de talentul acestuia

Povestea emoționantă a lui Filip Cioc. Florin Călinescu nu a putut rezista momentului unic al lui Filip Cioc, concurentul sezonului 11 al emisiunii Românii au Talent. Tânărul a primit Golden Buzz de la juratul Florin Călinescu, acesta fiind extrem de impresionat de numărul său, dar și de povestea de viață a tânărului. Așadar, Filip Cioc merge direct în etapa semifinalelor.

Filip Cioc este primul concurent care a primit Golden Buzz în sezonul 11 la „Românii au talent”, din partea lui Florin Călinescu. Tânărul se confruntă cu deficiențe de vedere, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-și arate talentul. Plin de credință și curajos, Filip a urcat pe scena Românii au talent și a impresionat atât publicul, cât și pe cei patru jurați, care s-au ridicat în picioare. Însă, cel care s-a arătat emoționat de prestația lui Filip a fost Florin Călinescu, care a apăsat butonul auriu. „În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire. Eu am venit aici doar ca să bucur niște oameni și să-mi arăt mie că pot să fac acest lucru. Nu mă așteptam să-mi dea cineva Golden Buzz‘, a transmis Filip.

Filip Cioc are probleme de vedere

Filip Cioc este din județul Galați, iar după ce a fost născut prematur, se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, Filip are deficiențe de vedere, dar cu toate astea studiează la o școală normală. Părinții săi au reușit să-i asigure o viață cât mai normală, făcând numeroase eforturi pentru a avea o vedere bună. Așadar, Filip a fost operat în Statele Unite ale Americii. Cu toate astea, tânărul nu are o vedere dezvoltată, motiv pentru care are nevoie de asistență pentru a se descurca. Deși are probleme de sănătate, Filip s-a născut cu un talent unic. De la vârsta de 2 ani, acesta a început să cânte, iar la 5 ani a început să facă lecții de canto. După un an a început pianul și la 8 ani făcea cursuri de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele pe care le aude la televizor și care îi plac foarte mult. Mai mult, tânărul are câteva încercări de compoziții proprii de la vârsta de 7 ani.

Momentan, Filip este singurul care cântă din familie, fratele său în vârstă de 15 ani este pasionat de IT, iar părinții săi sunt economiști. În schimb, sora sa de numai șase ani dansează și cântă pe piesele lui Filip. Potrivit acestuia, cea mai mare dorință a sa este să conducă o mașină, fiind încrezător că va veni și ziua în care își va îndeplini acest vis. Povestea sa de viață l-a emoționat pe Florin Călinescu, care nu a ezitat să-i dea Golden Buzz-ul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: