Redactia.ro
Home » Monden » Moment emoționant pentru Culiță Sterp și tatăl său. Gestul cu care artistul și-a surprins părintele: “Nu și-a văzut niciodată nepoții”

Moment emoționant pentru Culiță Sterp și tatăl său. Gestul cu care artistul și-a surprins părintele: “Nu și-a văzut niciodată nepoții”

Culiță Sterp a avut parte de o întâlnire emoționantă cu tatăl său. Artistul a făcut publice imaginile pe Internet, iar gestul său i-a emoționat până la lacrimi pe fanii săi.

Pe contul său de Youtube, Culiță Sterp a postat un clip cu imaginile unei întâlniri emoționante dintre tatăl său și nepoțelul acestuia, copilul adus pe lume de Daniela Iliescu. Este prima dată când părintele artistului îl întâlnește pe micuțul Milan!

Este cunoscut faptul că fostul concurent Survivor România Culiță Sterp și tatăl său nu au mai fost foarte apropiați în ultimii ani, având în vedere că părinții lui sunt despărțiți.

Tatăl lui Culiță Sterp, prima oară cu nepoții în brațe

Însă nu doar fiul lui Culiță Sterp și-a cunoscut bunicul, ci și fetița adusă pe lume de sora acestuia, Ileana.

„Mergem pentru prima oară la tatăl meu. Nu și-a văzut niciodată nepoții”, a spus Culiță Sterp în cadrul vlogului său de pe Youtube.

Extrem de mândru de băiețelul său, Culiță Sterp l-a ținut în brațe și a fost extrem de emoționant înainte să îl prezinte pe băiețel părintelui său.

Tatăl lui Culiță Sterp, în lacrimi cu nepoțelul său

În curtea casei în care stă tatăl lui Culiță erau mai mulți oameni la masă. În momentul în care Culiță senior și-a strâns nepoțelul în brațe, i-au dat lacrimile.

„Să sparie dacă-l iau în brațe?”, l-a întrebat tatăl lui Culiță Sterp pe cântăreț înainte să aibă primul său contact cu Milan.

Tatăl lui Culiță Sterp a luat-o în brațe și pe Carla, fetița Ilenei. Părintele artistului a stat la poze ținându-i pe cei doi nepoței, care nu au plâns în momentul în care și-au cunoscut bunicul, ba chiar s-au împrietenit destul de repede. Cântărețul de muzică de petrecere nu a mers doar cu acest scop la tatăl său. L-a invitat pe cioban la botezul pruncului său, care va avea loc pe 21 octombrie.

Culiță nu s-a putut dezlipi de Milan și și-a felicitat fiul pentru copilul pe care l-a făcut. Cucerit definitiv a fost și de fetița Ilenei.

Pentru botez, fostul concurent de la Survivor România a pregătit o petrecere de zile mari. Cântărețul a declarat că totul este pus la punct pentru ziua de joi, 21 octombrie.

La party, Culiță Sterp va cânta și va dansa alături de mai mulți artiști.

„Sunt o grămadă care cântă, din breasla mea, prieteni de-ai mei. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a mărturisit Culiță Sterp de curând la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: