Redactia.ro
Home » Monden » Moment penibil în direct! Prezentatorii de știri au rămas fără replică când în cadru a apărut o femeie dezbrăcată

Moment penibil în direct! Prezentatorii de știri au rămas fără replică când în cadru a apărut o femeie dezbrăcată

GALERIE FOTO (4) Moment penibil în direct!

Moment penibil în direct! Un post de știri din Ucraina a avut parte de momente incendiare chiar în direct. În timp ce prezentatorii de știri se pregăteau să ia un interviu expertului rus Dmitry Elovsky, în cadru a apărut o femeie complet goală. Surprinși, moderatorii au anunțat telespectatorii că vor reveni după ce se vor rezolva problemele tehnice.

Moment penibil în direct! Prezentatorii de știri au rămas fără replică când în cadru a apărut o femeie dezbrăcată

Moment penibil în direct! O televiziune de știri din Ucraina a avut parte de momente incendiare, după ce, în direct, a apărut în cadru o femeie complet dezbrăcată. Canalul de televiziune a fost nevoit să taie un segment dintr-un reportaj despre Vladimir Putin, după ce o femeie a apărut în cadru, cu sânii la vedere. Doi prezentatori erau pregătiți să îi ia interviul expertului rus Dmitri Elovsky în legătură cu întâlnirea dintre Vladimir Putin și președintele Belarusului Alexander Lukashenko.

Telespectatorii l-au văzut pe Elovsky, 34 de ani, redactor șef adjunct al canalului de televiziune ucrainean Dozhd, iar în timpul întrebării pusă de prezentatoarea Anna Panova, în cadru a ieșit o femeie complet dezbrăcată. A existat o pauză incomodă, pentru că Elosky nu a putut auzi întrebările adresate de gazdă, iar dintr-o dată, camera se rotește, arătând sânii asistentei lui, care era complet goală.

A aparut in sanii goi, in direct

Elovsky poate fi auzi strigând „Liniște, liniște, liniște”, în timp ce asistenta sa goală întoarce rapid camera înapoi spre el. Din fericire, prezentatorii au rămas calmi și au făcut tot posibilul să remedieze situația, mărturisindu-le telespectatorilor că vor reveni mai târziu la Dmitry.

Cei doi prezentatori si-au pastrat calmul

Gafă, în direct, la TV

În urmă cu câțiva ani, o prezentatoare din Italia s-a pus singură într-o situație extrem de stânjenitoare. Constanza Calabrese se afla în timpul transmisiunii live și prezenta știrile, iar la un moment dat, a uitat că se află la un pupitru transparent și s-a așezat într-o poziție mai confortabilă pe scaun și și-a arătat lenjeria intimă. Prezentatoarea nu și-a dat seama de gafă făcută, dar telespectatorii s-au distrat pe cinste. Pentru a amuza mai multe persoane, imaginea a devenit virală pe Internet.

I s-a vazut lenjeria intima

De asemenea, o jurnalistă din Danemarca a făcut sex într-un club dedicat swingerilor în cadrul unui reportaj radio având ca temă relaxarea restricțiilor asociate coronavirusului.Louise Fischer de la postul RADIO4 a relatat despre redeschiderea clubului situat în apropierea de capitala Caponhaga după relaxarea restricțiilor. În cadrul reportajului, Fischer a intervievat persoane aflate în club și apoi li s-a alăturat. Așadar, ascultătorii au ascultat interviul luat de jurnalistă partenerului său în timpul actului sexual, dar și sunete explicite. „Scena swing este foarte secretă”, a explicat Fischer cotidianului Jyllands-Posten, adăugând că a dorit să creeze o atmosferă de încredere în rândul persoanelor pe care le-a intervievat. Tina Kragelund, director de programe în cadrul postului, a declarat că jurnalista a făcut un lucru bun, lăudând-o chiar. „Cred că este grozav când reporterii noştri experimentează practicând jurnalismul într-un mod diferit”, a declarat Kragelund. Postul i-a dat undă verde lui Fischer să întrețină relații sexuale la club în cazul în care dorea. Jurnaliștii s-au inspirat adesea din propriile experiențe în cadrul reportajelor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: