Redactia.ro
Home » Monden » Moment stânjenitor pentru Smiley! Cum a reacționat la remarca lui Bobonete: ”Când o să vadă copilul pozele cu mă-sa din Playboy”

Moment stânjenitor pentru Smiley! Cum a reacționat la remarca lui Bobonete: ”Când o să vadă copilul pozele cu mă-sa din Playboy”

Moment stânjenitor pentru Smiley! Cum a reacționat la remarca lui Bobonete: ”Când o să vadă copilul pozele cu mă-sa din Playboy”

Smiley a avut parte de un moment stânjenitor la emisiunea pe care o prezintă. Invitatul său, Mihai Bobonete, a făcut o gafă colosală!

Cum a reacționat Smiley la remarca lui Bobonete

Invitat în prima ediție a show-ului prezentat de Smiley, Mihai Bobonete a făcut o gafă colosală, punând-o într-o lumina defavorabilă pe Gina Pistol. Reacția lui Smiley a fost uluitoare!

Mihai Bobonete și Răzvan Fodor au fost primii invitați ai noii emisiuni online a lui Smiley „8,8 și ceva, FIX”. Cei trei bărbați, toți îndeplinindu-și rolul de tată, au discutat despre ce înseamnă să fii părinte și despre problemele pe care le întâmpini.

Printre povești, Bobonete s-a scăpat cu o frază  stânjenitoare la adresa Ginei Pistol, chiar de față cu iubitul ei Smiley.

”Dacă o să aveți un băiat, că Gina n-a greșit. Când o să vadă el pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”, a spus Bobonete, în spirit de glumă, evidențiind faptul că băiatul, pe care l-ar putea avea cuplul, s-ar mândri cu mama lui.

Smiley a reacționat imediat, însă nu a făcut altceva decât să râdă la cele spuse de actor.

”O să vezi cât de importantă este întâlnirea cu fiica ta și cât de mult o să vrei să ajungi acasă. Nu există lucru mai important și asta o s-o retrăiești în tot ceea ce faci ca proiecte”, i-a mai spus Mihai Bobonete lui Smiley.

De asemenea, și Răzvan Fodor, tată de fată, a avut câteva sfaturi bune pentru Smiley în job-ul de părinte pe care îl va avea de acum înainte.

”Trebuie să te gândești la relaxarea și sănătatea ei, a mamei, la cap. Trebuie să-ți împarți timpul în așa fel încât să aibă răgaz, să aibă o zi a ei. Tot pentru Gina, fă-ți o bolceguță de complimente”, i-a spus Răzavan lui Smiley.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți! Fetița a primit 10 la naștere

Gina Pistol și Smiley au devenit, în sfârșit, părinți. Celebra prezentatoare TV a născut o fetiță perfect sănătoasă marți seară, iar la scurt timp după ce artistul a făcut anunțul, vedetele i-au copleșit cu mesaje.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente. Cei doi și-au îndeplinit dorința de a deveni părinți, iar la scurt timp după ce au împărtășit bucuria și cu fanii, aceștia au fost asaltați de mesaje de felicitare din partea multor vedete.

”Ce moment emoționant. Felicitări, să fiți sănătoși cu toții.”, a comentat Olimpia Melinte, în timp ce Paula Chirilă a scris: ”Felicitări, Ginutza. Mă bucur enorm pentru bucuria voastră. Să fiți sănătoase și recuperare ușoară.”

„Nu-mi vine să cred că aveți copil!”, a comentat Oana, sora Deliei.

„Yeeee!!!!!! Să fie cu noroc!!! Să fie sănătoasă!!! Să fie iubită!!! Va îmbrățișez!”, a scris și Mario Fresh.

OMG, OMG. Bravo. Ce bucurie. Bine ai venit pe lume, micuțo.”, i-a transmis Diana Dumitrescu, în timp ce Irina Fodor, soția prezentatorului Răzvan Fodor, a comentat: ”Felicitări. Să fiți sănătoși și fericiți.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: