Redactia.ro
Home » Monden » Momente cumplite pentru o actriță celebră. Cancerul la sân în fază terminală i s-a răspândit la creier: „Este mult de îndurat”

Momente cumplite pentru o actriță celebră. Cancerul la sân în fază terminală i s-a răspândit la creier: „Este mult de îndurat”

Momente cumplite pentru o actriță celebră. Cancerul la sân în fază terminală i s-a răspândit la creier: „Este mult de îndurat”

O actriță celebră trece prin momente cumplite. Aceasta suferă de cancer la sân în fază termină, care s-a răspândit la creier. Vedeta internațională a făcut declarații sfâșietoare despre boala care îi macină trupul. Iată amănunte.

Momente cumplite pentru o actriță celebră. Cancerul la sân în fază terminală i s-a răspândit la creier: „Este mult de îndurat”

Este vorba despre Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În 2020, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în fază terminală. Deși îl tratează, cancerul i s-a răspândit acum la creier, potrivit The Guardian.

În 2022, ea spunea că are o singură mare dorință.

„Cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul, ultimul meu vis. În ciuda faptului că mă descurc cu această boală și uneori mă simt bine, încă am cancer. Cancer în stadiul patru, pe care nimeni nu și-l dorește. Dar îl am, așa că deseori mă gândesc: OK. Ce pot face pentru a crește gradul de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru cercetare? Și nu este vorba doar de mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer”, a dezvăluit actrița la acel moment.

Ea a publicat recent o postare emoţionantă pe Instagram, când primea tratament cu radiaţii şi a scris că o scanare la începutul lunii ianuarie a arătat metastaze în creierul ei.

„Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Dar acea frică… Tulburările… Aşa poate arăta cancerul”, a spus Shannen Doherty.

„Este mult de îndurat, din nou”, a scris actriţa şi prietena ei Selma Blair.

Shannen Doherty este cunoscută pentru rolurile din seriale de televiziune precum „Charmed” şi „Beverly Hills, 90210”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: