Redactia.ro
Home » Monden » Momente de coșmar pentru Vlad Gherman! Ce i s-a întâmplat actorului

Momente de coșmar pentru Vlad Gherman! Ce i s-a întâmplat actorului

GALERIE FOTO (2) Vlad Gherm

Iarna l-a luat pe nepregătite pe Vlad Gherman. Actorul s-a confruntat cu o situație neașteptată, care l-a scos din sărite. ”Cât de prost să fiu?” a scris actorul nervos, pe Instagram.

Momente de coșmar pentru Vlad Gherman! Ce i s-a întâmplat actorului

Vlad Gherman a avut parte de o supriză neplăcută, miercuri dimineață. S-a întâmplat în parcare, iar actorul s-a enervat extrem de tare. Asta din cauză că și-a găsit bancheta din spate a mașinii plină de zăpadă. Cum a fost posibil acest lucru?

Ei bine,  Vlad Gherman pare să fi uitat de seara deschis geamul din spate al mașinii. Când a văzut întreaga grozăvie, actorul din ”Adela” s-a pozat și le-a arătat fanilor prin ce a trecut. ”Cât de prost să fiu, am lăsat geamul deschis. A nins peste tot”, a spus Vlad Gherman, informează Spynews.

Vlad Gherman nu mai este împreună cu Cristina Ciobănașu

La începutul lunii februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat fanii că nu mai sunt împreună. Mulți au rămas șocați, deoarece erau împreună de 9 ani și părea că avea planuri de nuntă.

”Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase. Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere. Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost”, a mărturisit artista, după anunțul veștii care i-a întristat pe fani.

Nu se cunoaște cu exactitate motivul despărțirii. Cei doi au explicat că și-au dat că sunt incompatibili în perioada pandemiei, anul trecut, deoarece au petrecut foarte mult împreună. Totodată, Vlad Gherman a spus că ambii s-au focusat mai mult pe nevoile reciproce decât pe nevoile individuale.

”Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că asta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.”, a mai adăugat Vlad Gherman.

Legat de inelul de logodnă pe care Cristina Ciobănași l-a primit de la Vlad Gherman, actrița a spus că l-a pus într-o cutie cu amintiri.

Image result for crisrina ciobanasu inel logodna

”Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo.”, a spus Cristina Ciobănașu. Vizibil afectat de ceea ce a aflat, Vlad Gherman a izbucnit în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: