Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu trece prin momente dificile, după despărțirea de Vlad Gherman: ”A suferit un preinfarct”

Cristina Ciobănașu trece prin momente dificile, după despărțirea de Vlad Gherman: ”A suferit un preinfarct”

Cristina Ciobanasu, momente dificile

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor împlini, în curând, o lună de când s-au despărțit, după nouă ani de relație. Actrița nu are cea mai bună perioadă din viața ei, în ultima vreme. Vineri seară a avut parte de o întâmplare care a speriat-o.

Cristina Ciobănașu trece prin momente dificile, după despărțirea de Vlad Gherman: ”A suferit un preinfarct”

După ce s-a despărțit de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu are parte de întâmplări nefericite în viața ei. Vineri seară, cineva drag din familia sa a suferit un preinfarct, iar actrița este foarte îngrijorată, informează wowbiz.ro

Mai exact, Cristina Ciobănașu a postat un Instastory cu patrupedul ei, pe nume Tonka, la care a scris că ”speră să fie bine”, după ce a suferit un preinfarct. În imagine se poate vedea că animalul nu este în cea mai bună stare a lui.

Image result for momente cumplite pentru cristina ciobanasu

Pe data de 1 februarie, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat ruperea relației lor. Mulți au rămas șocați, deoarece actorii erau de nouă ani împreună și părea că aveau planuri de căsătorie. Motivul din cauza căruia au ales să meargă pe drumuri separate ar fi lipsa de incompatibilitate, pe care au descoperit-o odată cu pandemia. Ei au stat mai mult timp împreună, în casă, date fiind retricțiile anti-Covid și așa au constatat că sunt diferiți și că planurile lor de viață diferă. În pofida faptului că s-au despărțit au decis să păstreze o relație de prietenie între ei.

”Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, spuneau Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe Instagram, pe 1 februarie.

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă primit de la Vlad Gherman

Este bine cunoscut faptul că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu erau logodiți. Fanii au observat-o, în ultima vreme, pe actriță, în postările de pe Instagram, fără inel pe deget și au întrebat-o ce a făcut cu acesta. Cristina Ciobanașu le-a mărturisit că l-a pus într-0 cutie cu amintiri. Atunci când a făcut această dezvăluire, Vlad Gherman era lângă ea și a lăcrimat.

”Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție, va rămâne în inimile noastre ce unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună. Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo.”, a spus Cristina Ciobănașu fanilor, într-o sesiune de discuție cu fanii.

Image result for crisrina ciobanasu inel logodna

Vlad Gherman a mai dezvăluit că un alt motiv din cauza căruia el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit este faptul că ambii au uitat de sine și s-au axat mai mult pe a se mulțumi unul pe altul.

”Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost și ideea. Ne așezam amândoi pe ideea că o să fim bine toată viața, că nevoile noastre nu mai contează atâta timp cât satisfacem nevoile celuilalt, dar nici măcar asta nu făceam. Probabil că asta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020, mă abțin! E foarte greu să întreții o relație atâta timp cât tu nu te iubești pe tine suficient. Eu cred că suntem incapabili să iubim cu adevărat pe cineva, dacă nu ne iubim pe noi. Noi ne-am pierdut pe drum, nu ne-am mai apreciat.”, a spus Vlad Gherman.

Image result for momente cumplite pentru cristina ciobanasu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: