Redactia.ro
Home » Monden » Momente de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Toți invitații s-au speriat

Momente de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Toți invitații s-au speriat

GALERIE FOTO (8) Momente de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp.

Momente de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Vineri, Culiță Sterp și-a creștinat băiețetul pe care îl are împreună cu Daniela Iliescu. Artistul i-a organizat fiului său o petrecere pe cinste, dar la biserică, invitații au avut un moment de panică. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Momente de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Toți invitații s-au speriat

Momente de panică la botezul fiului lui Culiță Sterp. Artistul se poate declara acum un bărbat împlinit. În urmă cu câteva luni, Culiță  a devenit tată pentru prima oară, Daniela fiind cea care i-a dăruit un băiețel. În biserică, artistul a vărsat lacrimi de fericire, dar a trăit și un moment de panică. Nici invitații nu au stat bine la capitolul emoții. Andrei Ciobanu, iubitul Marinlenei de la Survivor, a povestit că s-a speriat în momentul în care Milan a fost scufundat în cristelniță.

Fostul concurent de la Survivor a recunoscut că s-a panicat,pentru că nu știa prea multe detalii legate despre acest ritual. „A fost un moment care m-a panicat foarte tare, la ortodocși se bagă copilul în apă fără să îi pună mâna la gură. L-au băgat în cristelniță cu totul, cred că s-a speriat toată lumea. Dar părintele a motivat că așa se face și fiecare își face meseria cum știe mai bine.Bine că nu s-a întâmplat nimic. Culiță a avut emoții de la biserică până la final. L-am văzut cu ochii în lacrimi și în timp ce cântau unii artiști, erau versuri care l-au emoționat atât de tare, încât îi dădeau lacrimile.A plâns pentru el, pentru familia lor. Asta e cea mai mare artă a unor artiști.”, a declarat Andrei Ciobanu.

Micuțul Milan a fost creștinat la Biserica Sfântul Nicolae, din Hațeg, iar nașii au fost sora artistului și soțul acesteia. Toți membrii familiei au fost emoționați de acest eveniment mult așteptat.

Pentru ziua cea mare, Culiță Sterp a ales un costum în nuanțe olive și cămașă albă, în timp ce fratele său, Iancu, a ales un costum gri. Nașa, Ileana Sterp a purtat o rochie neagră, din dantelă, peste care a pus un sacou accesorizat cu o curea argintie. Mama lui Milan, Daniela, a ales și ea o ținută superbă. Tânăra a purtat o rochie olive, crapătă pe picior.

Culiță Sterp și-a dus fiul să își cunoască bunicul pentru prima oară

În urmă cu câteva zile, artistul a mers pentru prima oară cu fiul la tatăl său. Reacția bunicului lui Milan a fost emoționantă, iar acesta s-a bucurat din suflet când și-a văzut nepotul. Culiță a publicat pe canalul său de Youtube un videoclip în care s-a dus la tatăl lui împreună cu fiul său, Milan. Bărbatul a fost plăcut surprins de vizita pe care a primit-o de la Milan și Carla, nepoțeii lui. Culiță și-a invitat tatăl la botez, iar acesta a acceptat cu mare bucurie.

Părinții artistului s-au separat în urmă cu aproximativ 10 ani. „Am fost să-l chemăm la botez, a zis că vine. Acum, așteptăm să vedem dacă vine sau nu. Mama a zis că dacă vine el, s-ar putea să nu vină ea, pentru că, după cum știți, ei doi s-au separat de vreo 10 ani. Acum, vedem ce o fi, sperăm să vină amândoi și să nu fie copii, să nu facă copilării din astea, pentru că sunt oameni mari, sunt maturi, fiecare dintre ei e liber să aleagă ce să facă în viață dar, la fel cum au făcut și până acum, cred că o să se înțeleagă și nu o să fie nicio problemă, se întâlnesc și ei după câțiva ani.Dacă vor să vorbească, bine, dacă nu, iarăși bine.”, a declarat Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: