Redactia.ro
Home » Știri » Momente de panică pe o plajă din Bulgaria. Câțiva turiști au descoperit în apă, la mal, un tub de… rachetă.

Momente de panică pe o plajă din Bulgaria. Câțiva turiști au descoperit în apă, la mal, un tub de… rachetă.

Câțiva turiști aflați într-o stațiune din Bulgaria, mai exact lângă spectaculosul Sunny Beach, au făcut o descoperire halucinantă. Aceștia au găsit un tub de rachetă. Iată toate detaliile!

Panică pe o plajă din Bulgaria

Mulți turiști aleg ca destinație floristică pe timpul verii, plajele din Bulgaria. Recent, turiștii au rămas șocați și debusolați de ceea ce au găsit în apropierea stațiunii Sunny Beach, unde ar fi trebuit să aibă o vacanță de vis.

Aceștia au avut parte de momente de panică, vineri, 22 iulie când pe o plajă bulgărească localizată la sud de Nessebăr și de stațiunea Sunny Beach au găsit chiar la malul mării un tub de rachetă.

Câțiva turiști au descoperit în apă, la mal, un tub de… rachetă.

Turiștii au găsit acest tub de rachetă, chiar în apropierea unui buncăr din Al Doilea Război Mondial. Acestora nu le-a venit a crede ceea ce tocmai au găsit. Aceștia au certat de grabă autoritățile.

Reprezentanții marinei bulgare au declarat că era vorba de un tub gol al unei rachete antiaeriene. Tot aceștia au explicat și că s-ar putea să fie urme ale războiului din Ucraina, aduse de valuri până pe țărmurile din Bulgaria.

De la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, pe plajele bulgărești au fost descoperite peste 30 de bucăți de muniție, ajunse prin nordul Mării Negre, relatează Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: