Redactia.ro
Home » Monden » Momente de panică pentru Nicole Cherry! Ce i s-a întâmplat artistei

Momente de panică pentru Nicole Cherry! Ce i s-a întâmplat artistei

Nicole Cherry

Nicole Cherry a trecut prin momente de panică! Artista a rămas blocată în lift și fără semnal la telefon! Cum a reușit în cele urmă sa se salveze.

Momente de panică pentru Nicole Cherry! Ce i s-a întâmplat artistei

Nicole Cherry a rămas blocată în lift în timp ce urca către etajul 14. S-a speriat îngrozitor, mai ales că a rămas și fără semnal la telefon ca să anunțe pe cineva să o salveze. Artista a apăsat, în cele din urmă pe butonul de alarmă, iar ușile liftului s-au deschis. A fost nevoită să urce scările până la etajul următor, informează Cancan.

”Am rămas blocată în lift adineauri. M-am speriat puțin, puțin mai mult. Mai stau și la etajul 15 și pe lângă asta nici nu e semnal deloc. Am apăsat eu pe alarmă și imediat și-a revenit și m-a lăsat la 14, că acolo am rămas blocată, și un etaj am luat-o pe scări. Nu venea cel de-a doilea lift și în ăsta în care am rămas blocată nici că nu mai urc”, a spus Nicole Cherry pe Insta Story.

Nicole  Cherry, despre relația cu iubitul ei, Florin Popa

Nicole Cherry se bucură de o relație frumoasă, de aproape trei ani, alături de  Florin Popa. Artista recunoaște că nu este totul perfect între ei, dar că se înțeleg destul de bine.

“Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus solista.

Cântăreața încearcă să lase lucrurile să decurgă de la sine, în relația pe care o are cu Florin Popa. Tânărul are 28 de ani, iar Nicole 20.

Nicole Cherry și iubitul ei au aniversat doi ani de relație. Care este diferența de vârstă dintre cântăreață și Florin Popa | B1.ro

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani.Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”a explicat Nicole Cherry pentru revista Viva.

Tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință lui Nicole Cherry și lui Florin Popa.

”Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent”, a mai spus Nicole într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: