Redactia.ro
Home » Monden » Momente de panică pentru o vedetă PRO TV. A fost implicată într-un accident rutier

Momente de panică pentru o vedetă PRO TV. A fost implicată într-un accident rutier

GALERIE FOTO (2) majda

Clipe cumplite pentru una dintre cele mai cunoscute vedete ale trustului de pe Pache Protopopescu. Majda Aboulumosha a fost victima unui accident rutier. Din fericire, prezentatoarea nu a suferit răni, însă s-a ales cu mașina puternic avariată din cauza unui șofer neatent. Iată cum s-a petrecut totul!

Majda Aboulumosha, victima unui accident rutier

Marți, pe 11 iulie, Majda a trecut prin momente delicate. O șoferiță care a parcat neregulamentar și a lăsat mașina în viteză a fost cea care i-a cauzat neplăceri vedetei. Mașina a pornit pur și simplu la vale și s-a ciocnit de autoturismul pe care Majda îl conducea liniștită.

Majda a povestit incidentul prin care a trecut pe pagina personală de Facebook, iar internauții au dorit să afle cât mai multe detalii despre preferata lor. Din fericire, Majda nu a suferit răni, iar incidentul s-a rezolvat pe cale amiabilă, fără să fie nevoie ca prezentatoarea să apeleze la oamenii legii.

Cum mergeam eu la programare, mașina aceea parcată neregulamentar fix în mine a căzut! Problema era că nu era șoferul acolo, care o lăsase băgată în viteză.

Eu mergeam regulamentar, nu aveam cum să văd că mașina aceea o să alunece. Am partea din dreapta avariată, aripa. Eu așteptam să iasă șoferul din mașină, iar băieții de pe drum îmi spuneau că nu e șofer.

Toată lumea a zis că trebuie să sun la Poliție, nefiind șoferul de față”, a povestit Majda.

Situația s-a rezolvat pe cale amiabilă în cele din urmă

La un moment dat și-a făcut apariția și șoferița iresponsabilă, iar situația a fost remediată pe cale amiabilă, a povestit prezentatoarea. „A venit între timp și doamna care a dat pietrele ce le pusesem la o parte, noi pusesem pietre ca să nu mai cadă mașina dar nu mai putea nici tramvaiul să treacă. Și doamna a zis ce mare brânza, nu știe cum s a întâmplat! Legea lui Murphy! Am rezolvat-o până la urmă: amiabilă!“, a concluzionat Majda, fericită că totul s-a încheiat cu bine!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: