Redactia.ro
Home » Știri » Momente de panică! Un elev de 7 ani din România a intrat cu o armă airsoft în școală. De unde o luase

Momente de panică! Un elev de 7 ani din România a intrat cu o armă airsoft în școală. De unde o luase

GALERIE FOTO (2)

S-a petrecut un incident deosebit de grav într-o școală din Constanța, în care un copil în vârstă de doar 7 ani a intrat în incinta școlii cu o armă cu lunetă de tip airsoft.

Un elev de 7 ani din România a intrat cu o armă airsoft în școală

Joi, directorul Școlii Generale nr. 33 Anghel Saligny din Constanța a alertat poliția cu privire la un incident în care un copil în vârstă de 7 ani, elev al școlii, a adus o armă în incinta instituției. Arma în cauză era o pușcă cu bile cu lunetă, cunoscută sub denumirea de airsoft.

Un cadru didactic a observat că elevul avea asupra sa arma menționată și a apelat la intervenția poliției.

Arma pe care elevul de 7 ani a adus-o la școală

Agenții de poliție au inițiat o anchetă penală care implică părinții copilului. Autoritățile doresc să afle cum a fost posibil ca un copil de doar 7 ani să aducă o astfel de armă în școală. În plus, ofițerii care investighează cazul iau în considerare aplicarea de amenzi părinților pentru acest incident.

De ce nu au observat paznicii școlii arma

Elevul în clasa întâi ar fi sosit la școală după încheierea orelor de curs. El a adus cu el o armă cu lunetă și câteva pistoale de jucărie, declarând că dorește să se joace cu acestea. Profesorul de sport a fost cel care l-a observat, i-a confiscat arsenalul și l-a închis într-un cabinet.

Arma în cauză este deținută de tatăl copilului și a fost achiziționată cu câțiva ani în urmă de pe platforma OLX. Părinții au fost de acord ca băiețelul să primească consiliere psihologică.

Inspectorul școlar general, Sorin Mihai, a menționat că școala nu dispune de un sistem de securitate cu pază, ci doar de supraveghere prin intermediul camerelor video. Cu toate acestea, se va remedia această situație prin angajarea de personal specializat în domeniu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini